Celsius ödemelere devam etse de bakın DeFi platformunda ne kadar kaybetti?

Celsius, iflas noktasında avukatlarla karşı karşıya geldi, işte son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Celsius yönetimi, Bölüm 11 iflas başvurusunda bulunmayı önermeyi reddediyor. Yönetim, danışmanlar ve avukatlardan bağımsız olarak iflas başvurusunda bulunmaktan kaçınıyor. Şirket, kullanıcıların hesaplarında giden işlemleri geçici olarak devre dışı bırakan “HODL Modu”nu etkinleştirerek destek göstermelerini istedi.

Zor durumdaki kripto borç veren Celsius Network, kullanıcılarından bir destek gösterisinin onu iflastan kurtaracağını umuyor. Haftalardır bir likidite kriziyle boğuşan Celsius, kendi avukatlarının Bölüm 11’de iflas başvurusunda bulunma yönlendirmesine direniyor.

Süreç bu şekilde devam ederken Celsius, kredi ödemek ve haftalık ödüllerle ilgili yine yapılması gerekeni yaptı. Bancor’un likidite havuzundaki Ethereum (ETH) pozisyonlarını tekrar geri çekti.

Celsius iflası kabullenmek istemiyor

Yönetim, danışman ve avukatlar arasında bir üçlü çekişme devam ediyor. Bölüm 11, iflas işlemlerinin en pahalı biçimleri olarak göze çarpıyor. Bu resmi süreç kapsamında mahkeme, bir işletmenin faaliyetini sürdürürken borcunu ve yükümlülüklerini yeniden yapılandırmasına yardımcı oluyor.

Raporda, Celsius’un 12 Haziran’dan bu yana platformda para çekme ve transferleri engellediği, ancak kullanıcıların HODL özelliğini başlatarak ağa güven duymaya devam edebilecekleri belirtildi. Para çekme kısıtlamalarına rağmen, Celsius bazı müşteri mevduatlarını almaya devam etti.

Diğer yandan konuyla alakalı önemli bir detay paylaşıldı. PeckShieldAlert 28 Haziran’da, şüpheli bir Celsius adresinin 12.880 Ethereum’u (ETH) yani 1.190.73 dolardan çektiğini saptadı. Ayrıca bir Bancor likidite havuzundan yaklaşık 7.183 ETH aldığını bildirdi

Celsius, Geçici Kayıp Korumasını devre dışı bıraktıktan sonra Bancor’daki ETH pozisyonlarını geri çekmeye başladı. Geçen Perşembe, şirket likidite havuzundan yaklaşık olarak 2000 ETH çekti ve 1.150 Ethereum aldı.

blockworks


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin