featured

CBS Insights Fintech; En İyi Startup Listesinde 13 Blockchain Şirketi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CBS Insights Fintech 250 startup ​​listesine toplam 13 Blockchain startup ​​şirketi dahil edildi. Rapor da , “teknoloji ve finans endüstrisinin yüzünü değiştiren yükselen fintech şirketleri olarak lanse ediliyor”.

Fintech; Finansal Teknoloji Sektörü.

Listedeki şirketlerin çoğunun bulunduğu işleme endüstrileri arasında, işleme ve ödeme altyapısı, sermaye piyasaları, ticaret ve servet yönetimi yer alırken ayrıca ilk 6 sırada mobil bankacılık, işletme kredileri ve ticaret hizmetleri yer almaktadır.



Bu arada Blockchain endüstrisi fintech sektöründeki küçük endüstriler arasında yer almaktadır.

Listeye dahil edilen blockchain teknoloji firmaları

Özellikle konu yeniliklere odaklanmak ise, Blockchain endüstrisi son birkaç yıldır finansal hizmetler sektöründe önemli bir gelişime vesile oldu.  Buda beraberinde birkaç Blockchain kuruluşunun CBS Insights listesine eklenmesinin nedenlerinden biri olarak gösterildi. Listede yer alanlar arasında Ripple, Blockstream, Blockstack, Zincir ve Xapo bulunmaktadır.

Ayrıca listede, Coinbase, Brave, Digital Asset, Factom ve bitFlyer  da yer almaktadır. Bunlar, sektörde bir şeylerin olmasını sağlamaya çalışan sanal para alışverişi araçlarıdır. Bu arada Polybius, Blockchain şirketlerinin başlıca yatırımcıları arasında yer alır.

Bu şirketlerin hepsinin kendi operasyonlarında kendi yenilikçi duruşlarını uygulamaya çalıştıkları söylenebilinir. Şu ana kadar çeşitli başarı dereceleri elde edenler bile var. Örneğin Ripple, rakiplerine kıyasla farklı bir yaklaşım uyguluyor ve kendi stratejisini geliştiriyor.

cointelegraph



Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin