Bitcoin vadeli işlemleri dün 20 milyar doların üzerine çıkarak uçuşa geçti
Bitcoin vadeli işlemleri dün 20 milyar doların üzerine çıkarak uçuşa geçti

CBOE, Bitcoin vadeli işlemlerini durduruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin vadeli işlemlerini listeleyeceği için kripto alanında ünlenen Chicago Menkul Kıymetler Borsası (CBOE), bu yıl Mart ayında Bitcoin Vadeli İşlemlerini listeleyemeyeceğini açıkladı.  Borsaya göre, kripto para birimi alanındaki tekliflerini hala gözden geçirmeleri gerekiyor.

Bitcoin vadeli işlemleri hazirana kadar devam edecek

CBOE borsasında listelenen önceki Bitcoin vadeli işlem sözleşmeleri, bu yılın haziran ayında sona erdiği için listede yer almaya devam edecek. CBOE ayrıca kripto türevlerinin ticaretini de yönetmektedir.

İnsanlar CME ve CBOE’de Bitcoin vadeli işlemlerini karşılaştırdı. TradeBlock tarafından sunulan çizelgelere göre, Bitcoin vadeli işlem CME, CBOE’den çok daha iyi işlem hacimleri gösteriyor.

Bakkt: Bitcoin vadeli işlemleri

Tüm kripto meraklılarının hasretle beklediği platform olan Bakkt, işlem platformlarında Bitcoin vadeli işlem sözleşmelerini de listeleyecek. Bakkt, mevcut Bitcoin vadeli fiyat tekliflerinden farklıdır çünkü fiziksel olarak müşterilere Bitcoin’leri teslim edecek.

Bakkt, lansmandan bu yana birçok gecikme yaşadı. Daha önceden, geçen yıl platformun başlatılması planlanmıştı, ancak o zamandan beri sürekli gecikmelere yol açan sorunlarla karşı karşıya kaldı.

Coinnounce

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin