CBA Blockchain tahvili için Dünya Bankası'ndan lisans aldı.
CBA Blockchain tahvili için Dünya Bankası'ndan lisans aldı.

Avustralya’nın en büyük bankası, dünyanın tek Blockchain tahvili düzenleyicisi olmaya hazır

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Avustralya’nın en büyük bankası olan Commonwealth Bank of Australia (CBA), Dünya Bankası’ndan, Blockchain’e münhasır oluşturulmuş ve yönetilen bir tahvilin tek düzenleyicisi olmak için bir yetki aldı. Blockchain tahvili ile ilgili detaylı bilgileri inceleyelim.

Dünya Bankası, Blockchain tahvili için CBA’i seçti

Bond-I (Blockchain Offered New Dept Instrument) olarak adlandırılan yetki, Blockchain teknolojisi kullanılarak Dünya Bankası tarafından yaratılan, tahsis edilen, aktarılan ve yönetilen ilk bağ olarak dikkat çekiyor.

Avustralya’nın en büyük dört bankası lansmanın ardından, Dünya Bankası tarafından Washington’da ve CBA’da Sydney’de işletilen özel bir Ethereum Blockchain’de tahsis edilecek ve yönetilecek. Ethereum, küresel çapta en büyük ve en aktif kalkınma topluluğuna sahip olmakla birlikte Blockchain tahvil ihracı için gereken işlevselliği de sunuyor.

Microsoft Cloud kullanılacak

Dünya Bankası Microsoft’un Washington’daki bağını çalıştırmak için bulut bilişim platformunu kullanacak. Teknoloji devi, Ethereum platformunun operasyonel yeteneklerini, güvenliğini ve ölçeğini halihazırda onaylamış durumda.

Yatırımcıların Blockchain’e özel borç enstrümanına olan ilgisinin hayli güçlü olduğu belirtiliyor. Dünya Bankası, CBA’yı alım satım ve sermaye artırımlarını kolaylaştırmak ve basitleştirmek için seçti.

CBA genel müdürü James Wall, aşırı yoksulluğa sahip ülkeler için finansmanın verimliliğini arttırmak amacıyla merkezi olmayan teknolojiyi kullanma konusundaki ortaklığı müjdeledi:

Bu işlemin, Blockchain teknolojisinin farklı katılımcılar için nasıl kolaylaştırıcı bir platform olarak hareket edebileceğinin bir kanıtı olarak çığır açacağına inanıyoruz.

ccn

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Commonwealth Bank Of Australia: İnanılmaz Blockchain başarısı

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin