CasperLabs, Terra Virtua koleksiyon platformuyla iş ortaklığı yapıyor
CasperLabs, Terra Virtua koleksiyon platformuyla iş ortaklığı yapıyor

CasperLabs, Terra Virtua koleksiyon platformuyla iş ortaklığı yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • CasperLabs, kullanıcılara fiziksel varlıkların kimlik doğrulaması sunmak için kapsamlı bir koleksiyon platformu olan Terra Virtua ile ortaklık kurdu.
  • Yeni ortaklık, CasperLabs’ın Çin’in Blockchain tabanlı Hizmet Ağı için bir blockchain ortağı olmak da dahil olmak üzere devam eden genişlemesine dayanıyor.

Kurumsal benimsemeye yönelik ilk blok zincirini oluşturan şirket olan CasperLabs, sürükleyici bir dijital koleksiyon platformu olan Terra Virtua ile ortaklık kurdu. Terra Virtua, kullanıcılarına fiziksel varlıkların kimlik doğrulamasını sunmak için Casper Network blok zincirini kullanacak.

Terra Virtua, hızla büyüyen NFT sektörüne liderlik eden platformlardan biri olarak ortaya çıktı ve kullanıcılarına dijital pazarı aracılığıyla sorunsuz NFT satın alımları sunuyor. Platformundaki dijital varlık toplayıcıları, sanal ürünlerini artırılmış gerçeklikte görüntüleyebilir ve bunlarla etkileşime girebilir. Ayrıca, yakında piyasaya sürmeyi planladığı sanal gerçeklik yetenekleri üzerinde de çalışıyor.

Bu şirket, Legendary Entertainment ve Paramount Studios gibi dünyanın önde gelen markalarından bazılarıyla ortaklık yaptı. Kısa süre önce, dijital koleksiyonların ve eğlencenin sınırlarını zorlamaya devam eden ünlü korku çizgi roman sanatçısı Nick Percival ile birlikte çalıştı.

Terra Virtua, kullanıcıları için bir güven katmanı eklemek için şimdi Casper Ağından yararlanacak. Ağ, akıllı sözleşme desteği, ağırlıklı anahtar yönetimi, öngörülebilir gas ücretleri ve diğer harika özellikler sunan uygulama 31 Mart’ta başlatıldı.

Ortaklık hakkında yorum yapan şirketin CTO’su ve kurucu ortağı Jawad Ashraf şunları söyledi:

Kimlik doğrulama açısından NFT’lerden yararlanmak için CasperLabs ile çalışmayı dört gözle bekliyoruz. Bu gerçekten kullanılmayan küresel bir pazar ve bazı harika çözümler başlatmak için Casper ekibiyle yakın bir şekilde çalışıyoruz.

Küresel bir blok zinciri

En son ortaklık, CasperLabs’ın Casper Network’ü dünyanın önde gelen kurumsal blok zinciri haline getirmeye yönelik çabalarına dayanmaktadır. Bir hafta önce, internet platformu olan ThreeFold ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Şirket, kullanıcıların Web3 uygulamalarını özel ve merkezi olmayan bir şekilde sorunsuz bir şekilde dağıtmalarına izin veriyor.

Şubat ayında şirket, bir blockchain ortağı olarak Çin’in Blockchain Hizmet Ağına katılacağını açıkladı. Casper Ağı, ana ağ lansmanının ardından Nisan ayı başlarında BSN’nin küresel geliştirici ağına sunuldu.

CasperLabs’ın CEO’su ve kurucu ortağı Mrinal Manohar, daha önce küresel kuruluşların blockchain teknolojisinden yararlanabileceğini vâât etmişti.

CasperLabs ekibi, sözleşmeler gibi mevcut varlıklardan değer elde etmek için blockchain teknolojisine yönelen artan sayıda kurumsal organizasyona profesyonel hizmetler ve destek sağlamaya kararlı.

Bu önemli kamu teknolojisinin küresel pazarlarda sürekli benimsenmesine yardımcı olmayı dört gözle bekliyoruz.

cryptonewsflash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin