Analistlerden XRP için korkunç senaryo:
Çarpıcı veri: eToro kullanıcı tabanının yarısı XRP yatırımı yapmış!

Çarpıcı veri: eToro kullanıcı tabanının yarısı XRP yatırımı yapmış!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün ortaya çıkan bir rapora göre dünyanın en büyük ticaret sitelerinden biri olan eToro’nun küresel kullanıcı tabanının yarısından fazlası, Ripple’ın dijital varlığı XRP için yatırım yaptı.

eToro üzerinden yatırımlarda XRP, Bitcoin, Ethereum ve Litecoin ilk beşi tamamladı

Ticaret platformu eToro’nun son üç aylık raporundan elde edilen veriler, küresel kullanıcı tabanının %54,5’inin 1 Nisan itibarıyla dijital varlığa yatırım yaptığını gösteriyor. En çok yatırım yapılan ikinci varlık Bitcoin payın %35,1’ini alırken Ethereum ve Litecoin ise sırasıyla %23,9 ve %14,5’lik payı aldı.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, mart ayı başında Ripple’ın XRP satmadan”kârlı veya nakit akışı pozitif” olmayacağını söylemişti.

XRP, Ripple operasyonlarını finanse etmenin yanı sıra havale şirketi MoneyGram gibi sistem katılımcıları için de bir teşvik olarak kullanılıyor.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin