Bakkt kesin tarihi açıkladı ve Bitcoin fırladı!
Bakkt kesin tarihi açıkladı ve Bitcoin fırladı!

Çarpıcı rapor: Bitcoin “Windows anının” eşiğinde!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin boğa koşusunun yakında olduğunu belirten iki uzman, Bitcoin’in ‘Windows anının’ eşiğinde olduğuna emin.

Rapor: Bitcoin fiyatı beş yılda trilyonlarca dolara yükselebilir

Bitcoin’in 2015 yılında 1 milyon dolara ulaşacağını belirten John McAfee’nin tahmini gerçek olamayacak kadar vahşi görünüyor. ‘Bitcoin Birikim Dönemde’ başlıklı son raporlarında, iki boğa piyasasını doğru tahmin eden Tuur Demeester ve Michiel Lescrauwaet, BTC’nin kitlesel kabul edildikten beş yıl sonra trilyon dolarlık bir varlık olabileceğini iddia ediyor.

Rapor iki uzman, 2019’da hızlı büyümesini sürdüren  Lighting Network’ün Bitcoin işlemlerinin saniyede işlemesine izin vereceğini belirtti. LN’nin mevcut aylık büyümesi yüzde 45’tir. Tuur Demeester ve Michiel Lescrauwaet’e göre, Bitcoin balinalarının kripto zenginliklerini biriktirdikleri ve piyasadaki dalgalanmalardan uzak durduğu gerçeği, Bitcoin’in büyük bir kopuşa hazır olabileceğini kanıtlıyor.

Bitcoin için “Windows anı” nedir?

Bitcoin’in kitle benimsemesinin nasıl görünebileceği hakkında bir fikir edinmek için rapor, BTC’yi Eylül 1998’de pazar büyüklüğüyle Microsoft’u dünyanın en büyük şirketi yapan ürün olan Windows’la paralel hale getirdi. İki araştırmacıya göre, Bitcoin’in yatırımcılara yönelik sunduğu imkanlar, yatırımcıların kripto paraya yönelik kabulünü arttırmaya devam edecek.

Özellikle onların boğa tahminleri, Bitcoin’in kitlesel benimsenme yolunun düzgün olacağı anlamına gelmez. BTC fiyatı bir başka düşük seviyesine ulaşırsa, yatırımcılar temkinli davranabilir ve benimsenme hızı düşebilir. Raporda “Düşük fiyatlar hala mümkün olsa da Bitcoin’in temelleri hız kazanıyor” deniliyor.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin