Binance, Bitcoin SV'yi (BCHSV) delist ediyor
Binance, Bitcoin SV'yi (BCHSV) delist ediyor

Çarpıcı iddia Calvin Ayre’den: ”Bitcoin Cash SV, Bitcoin ve Ethereum’dan daha iyi.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash SV (Satoshi’nin Vizyonu), pazar büyük ölçüde düşüş gösterse de Salı günü CoinMarketCap’ın ilk 10 listesinde yedinci sırada yer aldı. Ayre grubunun kurucusu ve kripto piyasasındaki önemli bir oyuncu olan Calvin Ayre, Coingeek’in BSV’nin dönüşünün “orijinal Bitcoin” ve BSV’nin geleceği şeklinde olduğunu belirtiyor.

Bitcoin Cash SV, başka bir zincirin üstünde üstün bir teknoloji.”

Ayre, BSV’nin dalgalı piyasadaki tek güvenli anlaşma olduğunu iddia ediyor. Ayrıca açıklamlarına şunları ekliyor:

Başka bir zincirin üstünde üstün bir teknoloji, baş ve omuzlar var ve bu, geçen hafta BSV zincirinde 64 MB’lik bir blok çıkardığımızda kanıtlandı. Başka hiçbir kripto platformu bu kadar fazla ölçeklemeye bile yakın değil ve bu sadece BSV’nin ölçek yol haritasının başlangıcı.

Bitcoin Cash (BCH) fiyatı, ağır vuruyor

Calvin Ayre: “Ethereum’a kıyasla BSV daha güvenli.”

Ayre bunu orijinal Bitcoin için geri dönüş olarak nitelendirdi ve kurumsal düzeyde uygulama geliştirmenin ilgisini uyandırmanın ölçeklendirmeyle ilgili olacağını belirtiyor. Ayre’nin kurucusu, BSV’nin sadece Ethereum (ETH) ile eşdeğer olmadığını daha iyi olduğunu söylüyor. BSV’nin Ethereum’un yaptığı her şeyi yapabileceğini ve daha yüksek hacimli işlemler için de ölçek alabileceğini iddia ediyor. Ayrıca, Ethereum’a kıyasla BSV’nin daha güvenli olduğunu da ekliyor.

Ayre, BSV’nin ölçeklenemeyen diğer Blockchain teknolojilerinin yerini alacağını tahmin ediyor. 2019’un başlangıcının gelişime yol açacağına ve BSV’nin istikrarlı bir platformdan faydalanacağına ve mikro-işlemlerin maliyetini düşüreceğine inanıyor.

Ayre’nin kurucusu: “Tüm madenciler, Bitcoin SV’yi desteklemeli.”

Ayre grubunun kurucusu, madencilerin ve madencilik donanım satışlarının faydalarını da ekliyor. Ayre, düşük maliyetinin, benzersiz işletmelerin varlığına ve işlem hacimlerini ve madencilik ücretlerini etkilemesine izin vereceğini belirtiyor. Bu Ayre’nin kurucusuna göre, madencilik ve donanım satışları için gelir üretecek.  Ayre konuya yönelik açıklamalarını şu sözlerle sonlandırıyor:

Bu, madencilik sektörünü benzersiz bir şekilde kullanan tek platformun dünyanın en ölçeklenebilir kripto para birimi olan BitcoinSV olduğunu ve tüm madencilerin bu platformu desteklemesi gerektiğini ifade ediyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin