Cardano’nun yeni sürümü önümüzdeki hafta yayınlanacak
Cardano’nun yeni sürümü önümüzdeki hafta yayınlanacak

Cardano’nun yeni sürümü önümüzdeki hafta yayınlanacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cardano (ADA)’nun CEO’su Charles Hoskinson kısa bir süre önce Cardano 1.2, Stake pools ve delegasyonu ile Cardano CL Test Net’in yayınlanma sürecindeki güncellemeler hakkında konuştu. Charles Hoskinson Amerika Birleşik Devletleri, Colorado eyaletinden canlı yayın yaptı. Ayrıca Cardano’nun yeni sürümünün yakında yayınlanacağını da belirtti.

Cardano’nun yeni sürümü önümüzdeki hafta yayınlanacak

Charles Hoskinson, Cardano 1.2’nin önümüzdeki hafta yayınlanacağını bildirdi. Cardano’nun teknoloji topluluğunun kısa bir süre içinde kağıt cüzdan ve aktivasyon V1 API’lerini içeren Cardano 1.2 için kodlarını yazması tamamlanacak. Ekip performans iyileştirmeleri, güvenlik iyileştirmeleri ve ağ geliştirmeleri gibi teknolojik sorunları düzeltmek için çok çalıştı.

Bir sonraki işlem sürüm yöneticisi “Kubik” ve “Allied firms” altında çalışır. Yeni işlem sürümü, bir duman testi, özellik testi ve regresyon testi gibi bir dizi testle çalışır. Bu işlem güncellemeyi hunileştirir ve sistemdeki kusurları ve hataları düzeltir. Böylece yeni sürüm herhangi bir bozulma olmaksızın olabildiğince çok insan için çalışabilir.

Cardano, yaz ve sonbahar boyunca özel duyurular yapacak

Charles Hoskinson konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Bu oldukça uzun bir yayın hattı, hala birçok şeyin otomatikleştirilmesi gerekiyor ve bu boru hattında bazı iyileştirmeler yapmamız gerekiyor.

Charles Hoskinson ayrıca, KEVM adlı ilk Test Net’in yayımlandığından ve teknik detaylardan bahsediyor. Aynı zamanda yaz ve sonbahar boyunca özel duyurular olacağını da belirtiyor. Bu duyurular, Carrera’nın teknik ekibinin, sistemin ana bileşenleri olan RENA, Cardano’nun Treasury ve Ouroboros Hydra ile ilgili olacak.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin