Cardano’nun yaratıcısından heyecanlandıran açıklama geldi
Cardano’nun yaratıcısından heyecanlandıran açıklama geldi

Cardano’nun yaratıcısından heyecanlandıran açıklama geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hoskinson, Cardano’nun akıllı sözleşmelerinin kritik stres testlerinin 2021’in 1. çeyreğinde planlandığını duyurdu

Stres testleri

Cardano (ADA) blockchain ilerlemesinden sorumlu Input Output Hong Kong yazılım geliştirme stüdyosunun CEO’su Charles Hoskinson, Plutus platform stres testleri için yol haritasını paylaşıyor. Cardano’daki (ADA) akıllı sözleşmeler Mart 2021’den itibaren açık kaynak olacak.

Cardano’da (ADA) akıllı sözleşmeler

Hoskinson’a göre, Cardano’ya özgü bir akıllı sözleşme ortamı olan Plutus, Mart 2021’de stres testlerine hazır olacak.

Ardından, Cardano’nun akıllı sözleşme kullanımının kanonik “tasarım modelleri” ve ADA tabanlı merkezi olmayan uygulamalar (dApps) için en iyi uygulamalar açıklanacak. Hoskinson, yaklaşan testin “eğlenceli” olacağından emin.

Birçok geliştirici, dApp’ları için temel bir akıllı sözleşme ekosistemi olarak Ethereum’u (ETH) Cardano (ADA) ile değiştirecek. Örneğin, amiral gemisi blockchain AI projesi SingularityNET, Eylül 2020’de böyle bir planı duyurdu.

2021’de Cardano (ADA)

Cardano (ADA), tam merkesizlik ve akıllı sözleşmeler işlevselliğiyle Goguen dönemine giden yolda ilerliyor. Stake etme işlemi merkeziyetsizliği artırıyor. Büyük ölçekli havuz hakimiyeti yerine stake ödüllerinin “adil” dağıtımına odaklanmanın altı çiziliyor.

Cardano (ADA), muazzam bir etki kazanmalarını önlemek için, temel merkezsizlik ölçütü olan “k-parametresini” sürekli olarak artırıyor. Çok açgözlü olan tüm havuzlar, notu düşürülmek için hemen “doymuş” kategorisine alınıyor.

Cardano’nun (ADA) ilk merkezi olmayan finansal protokollerini (DeFis) devreye alabileceği tarih 2021. IOHK, erken aşamadaki ürünleri destekleyen bir Proje Katalizörünü küratörlüğünü yapıyor. Bu ürünlerin bir çoğu DeFi alanına hitap ediyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin