Cardano'nun yaratıcısından çarpıcı açıklamalar – işte izlemeniz gerekenler
Cardano'nun yaratıcısından çarpıcı açıklamalar – işte izlemeniz gerekenler

Cardano’nun yaratıcısından çarpıcı açıklamalar – işte izlemeniz gerekenler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, kripto topluluğunu şirketin operasyonlarını genişletme planları hakkında güncelliyor.

Dünya çapında ölçekleme

Musings About the Roadmap adlı yeni bir videoda Hoskinson, IOHK (Input Output Hong Kong) Global’in Afrika’daki işini büyütmeye odaklanarak dünya çapında ölçeklenmeyi planladığını paylaşıyor.

“Kaynakları muazzam bir şekilde ölçeklendiriyoruz. Bizim açımızdan IOHK Global’den, araştırma ve geliştirmeye muhtemelen en az 15 milyon dolar harcayacağız. Bu nedenle, birçok yeni laboratuvar kuruyoruz, yeni bilim adamları ediniyoruz, mevcut bilim çekirdeğimizi güçlendiriyoruz, yeni doktora sonrası belgeler, daha fazla doktora sonrası, daha fazla lisansüstü öğrenci alıyoruz.

Aynı zamanda ticari tarafta da ticari bölümümüzü gerçekten büyütüyoruz ve özellikle Afrika’da kaynakları kesinlikle sekiz rakama çıkaracağız çünkü pek çok iyi haber geliyor. ”

Gelişmeler Cardano için ne anlam ifade ediyor?

Hoskinson’ın yorumları, IOHK’nın Alonzo yükseltmesinin bu Ağustos ayında Cardano ağına akıllı sözleşmeler getireceğini duyurmasının hemen ardından geldi. Rakip Ethereum blok zincirinin halihazırda sahip olduğu bir işlevsellik olan  akıllı sözleşme yetenekleri, geliştiricilerin platform üzerine inşa etmelerine ve merkezi olmayan finans (DeFi), misli olmayan tokenler (NFT’ler) ve merkezi olmayan bulut depolama gibi en sıcak kripto sektörlerini platforma getirmelerine olanak tanıyacak.

“Alonzo bir kez ortaya çıktığında, o kadar çok haber çıkacak. Bizim tarafımızda onunla rekabet etmek zor olabilir, bu yüzden erken çıkarmayı düşündüm. Bu yılın ikinci yarısı, topluluk çabalarının yanı sıra yönlendirilmiş çaba ve bu ikisini mümkün olan en üretken yollarla nasıl harmanlayacağına dair gerçekten büyük bir tartışma olacak.

Ama gerçekten harika olan şey, bir yönetimin kurulduğunu görmem. Topluluğun gerçekten doğru yerde hareket ettiğini görüyorum ve bilim alanında yaptığımız yatırımların ve protokol tasarımının gerçekten işe yaramaya başladığını görüyorum.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin