Cardano'nun yaratıcısı Charles Hoskinson’dan Dogecoin uyarısı
Cardano'nun yaratıcısı Charles Hoskinson’dan Dogecoin uyarısı

Cardano’nun yaratıcısı Charles Hoskinson’dan Dogecoin uyarısı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, Dogecoin (DOGE) çılgınlığından söz ediyor. Çünkü kripto para birimi piyasa değerine göre ilk yedi içerisine girdi.

Devasa artış

Bu hafta Doge, son yedi günde %522 ve son yirmi dört saatte %118 arttı.

Varlık, Ocak ayındaki 0,004 $’dan tüm zamanların en yüksek seviyesi 0,43 $’a yükseldi ve ana akıma girdi. Tesla CEO’su Elon Musk ve milyarder girişimci Mark Cuban’ın dikkatini ve desteğini topladı.

Dogecoin kripto dünyasına şaka olarak girmesine rağmen Hoskinson, varlığın fiyatı stratosfere yükseldikçe, pek çok kişinin endişe verici miktarda parayı çok hızlı bir şekilde kaybetmesine neden olacak bir balonun oluştuğu konusunda uyarıyor.

DOGE, sektörümüz için her zaman bir tür içsel şaka, evcil bir rock, eğlenceli, hafif yürekli bir şey olmuştur. Her zaman etrafta gibi görünüyor, ama çoğu zaman ciddiye almadığımız bir şey.

Son zamanlarda, esas olarak Elon Musk’un çabaları ve zeki balinaların piyasa manipülasyonu nedeniyle, Doge stratosferik hale geldi ve kripto para birimi alanına yeni girenlerin sığınağı haline geldi.

Çok açık konuşalım – bu bir balon. DOGE’nin fiyatı sürdürülebilir değildir. Çökecek ve çok büyük miktarda kişi parasını kaybedecek.

Biliyorsunuz, üçüncü nesil kripto para birimlerine, Algorandlara (ALGO), Tezos’a (XTZ), Avalanche’e (AVAX), Cardano’ya (ADA) baktığınızda… bu projelerin büyük ekipleri, sermayesi ve hesap verebilirliği var. Kullanım ve fayda istekleri veya gerçekleri var… DOGE’nin istikrarlı bir geliştirme ekibi yok. DOGE’de orijinal teknoloji yoktur. Bitcoin’in bir kopyasıdır.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin