Cardano'nun Typhon Cüzdanında güncelleme! İşte değişenler
Cardano'nun Typhon Cüzdanında güncelleme! İşte değişenler

Cardano’nun Typhon Cüzdanında güncelleme! İşte değişenler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano’nun Typhon Cüzdanı en son sürüme yükseltildi. Ekip yeni cüzdan sürümünü Cardano cüzdanı Typhon, iyileştirilmiş dApp işlem (tx) onayı, iyileştirilmiş çok alıcılı işlem (tx), iyileştirilmiş çoklu token seçimi ve daha fazlasını içeren birçok yeni özelliği duyurdu.

Yeni güncelleme ayrıca kullanıcıların NFT’leri doğrudan galeriden göndermesine ve aynı şekilde tüm NFT koleksiyonunu doğrudan galeriden göndermesine olanak tanıyacak. Typhon, CNFT’lerin, yerel tokenlerin ve kayıt defterinde kayıtlı meta verilerle tokenlerin gönderilmesine olanak tanıyacak.

Typhon cüzdanı, Haziran ayında çok adresli işlemleri desteklemek için yeni bir güncelleme aldı. Bu, kullanıcıların tek bir işlemde birden çok alıcıya ADA veya diğer desteklenen tokenleri göndermesine izin vererek işlem maliyetlerini düşürdü. Cardano üzerinde çalışan Daedalus ve Typhon gibi cüzdanların yanı sıra IOG, tüm blockchain işlemlerinde kullanılmak üzere Lace cüzdan geliştiriyor. Geçtiğimiz hafta, Cardano, topluluğunun sevinciyle, sıfır bilgili veri koruma tabanlı bir yan zincir olan Midnight’ı ve yakında çıkacak olan token’ı DUST’ı tanıttı.

Cardano blockchainin resmi ticari kolu ve kurucu kuruluşu Emurgo, hafta sonu ABD’ye sabitlenmiş bir stablecoin olan USDA’yı başlatma planlarını duyurdu.

Emurgo, USDA’nın, kullanıcıların kredi/banka kartları, banka havaleleri veya Cardano’nun yerel ADA tokenin dönüşümüyle USD’lerini USDA’ya çevirebilecekleri 2023 yılının ilk çeyreğinde Anzens platformunda piyasaya sürülmesinin beklendiğini belirtti.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin