Cardano'nun teknik göstergeleri boğalar lehine! Teknik analiz
Cardano'nun teknik göstergeleri boğalar lehine! Teknik analiz

Cardano’nun teknik göstergeleri boğalar lehine! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano fiyat analizi, daha fazla alıcı kripto para birimine yatırım yaptığı için fiyatın son 24 saat içinde yükselişe geçtiğini gösteriyor. Boğalar bir kez daha geri dönüş yapacak kadar başarılı olduğundan satın alma faaliyeti yoğunlaşıyor. Ayılar geçtiğimiz günlerde fiyatı düşürse de boğalar toparlanmanın bir yolunu bulmayı başardı. Yükseliş trendi, kripto para değerini 0,2664 dolara yükseltti. Dijital varlık son 24 saatte %0,22 arttı, bu da alıcıların piyasayı hâlâ kontrol ettiğini gösteriyor.

ADA/USD 1 günlük fiyat tablosu: Boğalar güç kazandı

Bir günlük Cardano fiyat analizi, daha fazla yükseliş faaliyeti meydana geldikçe ADA/USD değerinde iyileşme şansının arttığını gösteriyor. Fiyatta bir artış tespit edildiğinden, yeşil şamdan bir yükseliş fiyat hareketini işaret ediyor. Artan trend nedeniyle fiyat 0,2664 dolara yükseldi ve önümüzdeki hafta daha fazla iyileşme gerçekleşecek gibi görünüyor. Bir günlük fiyat tablosunda hareketli ortalama (MA) değeri 0,2937 dolarda bulunuyor.

image 355

Oynaklık azalan tarafta, bu da gelecekteki eğilimlerin yükselişe geçebileceğini gösteriyor. Bu nedenle üst Bollinger bandı değeri şu anda 0,3422 dolar, alt Bollinger bandı değeri ise 0,2699 dolar olarak gerçekleşti. Göreceli Güç Endeksi (RSI) puanı yükseliş trendi nedeniyle 38.02’ye kadar yükseldi.

Cardano fiyat analizi: Boğa dalgası fiyatları 0,2664 dolara yükseltti

Dört saatlik Cardano fiyat analizi, fiyat son birkaç saattir sürekli arttığı için yükseliş eğilimini doğruluyor. Dört saatlik fiyat grafiği, satın alma ivmesi her saat arttıkça artan sayıda yeşil mum çubuklarını gösterir. Fiyat artışının bir sonucu olarak ADA/USD değeri 0,2664 dolara ulaştı.

image 354

Bollinger Bandları Göstergesi değerlerinde kayma gösteriyor ve ortalaması son dört saatte 0,2637 dolara kadar yükseldi. Bu arada, üst Bollinger bandı 0,3137 dolar pozisyonuna ulaştı ve alt Bollinger bandı 0,2476 dolara gitti. RSI eğrisi de 23.70’e kadar yükseldi.

Cardano fiyat analizi sonucu

Sonuç olarak Cardano fiyat analizi, fiyat tablosunda yeşil mum çubuğu geri döndüğü için bugün boğaları destekliyor. Artan düşüş baskısı nedeniyle fiyat daha erken saatlerde düşse de, bugünkü eğilim alıcılar için nispeten cesaret verici görünüyor. Fiyat şimdi 0,2664 dolarda ve önümüzdeki hafta daha fazla toparlanma bekleniyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin