Cardano’nun son 30 günde BTC ile ilişkisi negatife döndü
Cardano’nun son 30 günde BTC ile ilişkisi negatife döndü

Cardano’nun son 30 günde BTC ile ilişkisi negatife döndü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçen ay, Cardano’nun (ADA) dijital varlığı Bitcoin’in etkilerinden kurtuldu. Bu sonuç, Skew ekibinin son 30 gün içinde Cardano ile Bitcoin arasında negatif bir korelasyon olduğunu vurgulayan bir gözlemine göre ortaya konuldu.

Skew’deki ekip, bu kilometre taşını aşağıdaki açıklama ve Cardano’nun BTC ile korelasyonunda görülen anormalliği gösteren eşlik eden grafik aracılığıyla paylaştı.

Geçtiğimiz ay boyunca, BTC/USD ile ADA/USD korelasyonu, kripto paralar için son derece nadir görülen bir durum olan negatif bölgeye düştü.

ADA, Cardano Mainnet’teki Mary yükseltmesi nedeniyle BTC’den kurtuldu

Cardano’nun son 30 günde Bitcoin’in etkisinden kırılması durumu, 1 Mart’ta ADA ana ağında gerçekleştirilen son Mary Yükseltmesine bağlanabilir. Cardano yükseltmesini çevreleyen hype ve heyecan, ADA fiyatının 27 Şubat’ta ve yukarıda belirtilen yükseltmeden 3 gün önce tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1,487 $ görmesiyle sonuçlandı.

Mary Yükseltmesi ile Cardano, artık kullanıcıların akıllı sözleşmeler kullanmadan Cardano blok zinciri ile doğrudan etkileşime girecek özel tokenler (NFT’ler gibi) oluşturmalarına izin verecek çok varlıklı bir platform haline gelecek. Bu da Cardano ağındaki işlemlerin Ethereum gibi diğer blok zincirlerinden çok daha ucuz olacağı anlamına geliyor.

Cardano yazının yazıldığı sırada 1.11 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin