Cardano'nun günlük aktif adres sayısı zirveye ulaştı! Ne anlama geliyor?
Cardano'nun günlük aktif adres sayısı zirveye ulaştı! Ne anlama geliyor?

Cardano’nun günlük aktif adres sayısı zirveye ulaştı! Ne anlama geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano, bu sefer günlük aktif adreslerde büyük bir artış görüyor. Kripto analisti Ali Martinez tarafından paylaşılan Santiment verilerine göre Cardano, ağ üzerinde işlem gören yaklaşık 135.400 ADA adresiyle Mayıs 2022’den bu yana en yüksek günlük aktif adres artışını yaşadı.

“Bu zincir üstü ölçümde sürekli bir yükseliş eğilimi, ADA blockchain kullanımında bir artışa işaret edebilir.”

Cardano Vakfı geçtiğimiz günlerde Ocak ayı için zincir üstü büyümeyi gösteren verileri yayınladı. Yayınlanan görüntü, Ocak ayına göre %3,86 artışla 60.2 milyon işlem olduğunu gösteriyor. Son IOG istatistikleri, bu sayının 60.4 milyona çıktığını gösteriyor.

Toplam cüzdan sayısı aynı anda %1,72 artarak 3.91 milyona yükseldi, ancak yetki verilen cüzdan sayısı %0,84 artarak 1.26 milyona ulaştı.

Plutus senaryoları %6,08 artışla 4.991 oldu. Yerli token sayısı %3,06 artışla 7.66 milyon oldu. Bu süre zarfında darphane poliçeleri %2,23 artarak 69.177’ye yükseldi.

İşlem türlerinin %31’inde akıllı sözleşmeler kullanıldı. İşlem türlerinin %23’ü metadata ile yani akıllı sözleşmeler olmadan yapıldı.

Cardano üzerinde inşa edilen 1.200 proje

IOG verilerine göre, Cardano blok zincirinde 1.200 proje çeşitli geliştirme aşamalarındadır ve 116 proje başlatılmıştır.

TVL’deki artış, DeFi ekosistemi etrafındaki pozitif duyguya işaret ediyor. DefiLlama verilerine göre, Cardano’nun kilitli toplam değeri (TVL) şu anda 101.38 milyon dolar ve bu, 2022 Ağustos ortasından bu yana en yüksek seviyedir. Staking hesaba katıldığında değer çok daha büyük ve 126.81 milyon dolar geliyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin