Piyasa kazançları Cardano’nun üzerinde olumlu etki gösterdi

Cardano, zincir içi transfer hacminde önemli varlıkları geride bıraktı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kraken Intelligence’ın yeni verilerine göre Cardano, hacim konusunda Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin dahil olmak üzere büyük kripto para birimlerini geçti. Kripto para birimi, zorlu kripto kış manzarasının ortasında mücadele ettiği işlem hacminde önemli bir büyüme kaydetti.

Cardano’nun zincir içi transfer hacmi en hızla artıyor

Altcoin’in zincir üstü transfer hacmi, günler içinde yaklaşık 40 milyar dolarlık değeri silen Terra’nın muhteşem patlamasının ve Celsius, Three Arrows ve Voyager Digital’in iflaslarının ardından geldi. Bu yılın başlarında kripto piyasasındaki düşüşe rağmen istikrarlı bir şekilde artmaya devam etti.

Kraken Intelligence, Cardano’nun zincir içi hacimde yıldan bugüne (YTD) %268’lik bir artışa ve aylık bazında %16’lık bir artışa sahip olduğunu kaydetti. Algorand %88 ile en büyük YTD düşüşünü gördü. Algorand’ı Dogecoin (%84), ardından Ethereum (%68) ve Bitcoin (%18) izledi. Önde gelen meme parası, zincir hacminde %54 düşüşle en kötü performans gösteren MoM oldu.

Kraken analistleri, Cardano’nun güçlü büyümesini ağın ilk merkezi olmayan borsası (DEX) SundaeSwap ve metaverse oyun uygulaması Pavia’nın piyasaya sürülmesine bağlıyor. Cardano geliştiricileri, ekosistemdeki projeler 1.000’i aştığından, programlanabilir blok zincirinin blok boyutunu %10 oranında genişletti.

Ek olarak, Kraken Intelligence, yaklaşmakta olan Cardano Vasil sert çatalının etrafındaki coşkunun da ADA’nın zincir üstü transfer hacmi büyümesinde önemli bir rol oynadığını belirtti.

Vasil çatalının, Cardano ağını hız ve ölçeklenebilirlik açısından önemli ölçüde geliştirmesi ve akıllı sözleşmeler ve merkezi olmayan uygulamalar için daha uygun hale getirmesi bekleniyor. Haziran ayında lansman başarısız olduktan sonra, çok beklenen hard fork, Temmuz ayında tekrar ertelendi. Cardano blok zincirinin geliştirme laboratuvarı Input Output Global’a göre, güncellemenin ana ağda yayınlanmaya hazır olması “birkaç hafta daha” olabilir.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin