Cardano yükseltmesinin tarihi belli oldu! Ağda neler değişecek?
Cardano yükseltmesinin tarihi belli oldu! Ağda neler değişecek?

Cardano yükseltmesinin tarihi belli oldu! Ağda neler değişecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano blok zincirinin arkasındaki şirket olan Input Output Global (IOG), 14 Şubat 2023 tarihinde bir yükseltme sağlamak için hazırlanıyor. Yükseltme, zincirler arası uygulamalarda çalışan geliştiricilere yardımcı olmayı amaçlıyor. Cardano’ya yeni yerleşik işlevlerin eklenmesi, geliştiriciler için ek bir güvenlik katmanı sağlayacaktır. Bu arada, yükseltme geçici olarak 14 Şubat 2023 için planlandı.

Blok zinciri etrafındaki büyük geliştirici faaliyeti göz önüne alındığında, yükseltmenin ADA fiyat rallisine neden olacağı tahmin ediliyor. Aralık 2021’den bu yana, Cardano blok zinciri en yüksek GitHub taahhütlerinden birini gördü. Aslında Cardano, büyük blok zincirleri arasında zaman diliminde en yüksek geliştirici faaliyetini gördü. Bu nedenle, ADA topluluğu, kripto para biriminin avantaj olarak fiyatlandırılmasından umutlu.

Cardano (ADA) yeni işlevler ekliyor

Cardano geliştiricileri, Plutus merkezi olmayan uygulamalar (DApp) geliştiricileri için ek destekten yararlanacak. Geliştiriciler bir blogda ayrıca projelerin çoğunun yükseltmeden etkilenmeyeceğini söylediler.

“Geliştiricilerin zincirler arası uygulamalar oluşturmasını kolaylaştırmak için, Input Output Global (IOG), ECDSA ve Schnorr Plutus’a yeni yerleşik işlevler ekledi. Bu, geliştiricilerin yerel olarak Cardano’da daha geniş bir çoklu imza kullanmalarına olanak tanıyacak ve böylece en yüksek düzeyde güvenlik sağlayacaktır.”

Cardano (ADA) fiyatı, son 24 saatte %1,18 düşüşle 0,384 dolardan işlem görüyor. Ayrıca, geliştirici topluluğu, hisse ispatı (PoS) blockchain platformunun yaklaşan yükseltmesine giden yolda daha fazla ilgiye neden olabilir. Son fiyat analizi, bir sonraki ADA direnç seviyelerinin 0,4 dolar ve 0,426 dolar olduğunu gösterirken, destek 0,355 dolar olarak belirlendi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin