cardano yükselişi
Cardano rallisi ile ilgili son gelişmeler

Cardano (ADA), Ripple’ın tokeni XRP’nin adımlarını takip ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasalarının genel görünümüne baktığımızda ilk on kripto para arasında çift haneli kazanımlara kadar çıkmış iki kripto para dikkat çekiyor. Bunlardan biri olan Cardano yükselişi ile, gün içerisinde yüzde 12’lik bir kazanç göstererek fiyatını 0,07290 dolara kadar çıkarmış oldu. Cardano bu yükseliş hareketiyle XRP’nin adımlarını takip ederken, diğer önemli coinler içinde fark yaratan bir görünüm sergiliyor.

Cardano yükselişi ile bugün ilk on coin içinde fark yaratan kripto para oldu

Ripple’ın tokeni XRP, dün büyük bir sıçrama ile yüzde 17,79 oranında bir kazançla günü sonlandırırken, diğer önemli coinler karşısında önemli bir kazanım elde etti.

Cardano yükselişi sonrası 0,072 dolar seviyesini önemli bir destek yaptı

ADA/USD çifti nihayet 12 Eylül’deki büyük düşüşten bu yana bir hafta boyunca 0,07 doları geçememiş ve nihayetinde 0,061 dolara düşmesinin ardından yaptığı büyük bir sıçrama ile 0,072 doların üzerine çıkabilir. Kripto parada bu yükseliş sonrası bir düzeltme görülebilir. Ancak grafiklere bakıldığında, 0,07200 dolar seviyelerinde güçlü bir destek görülebilir.

CNBC ile yapılan bir röportajda BBVA İcra Kurulu Başkanı Francisco Gonzalez Rodriguez, kriptoların ekonomik sistem için mükemmel olduğunu, ancak özellikleri nedeniyle suçlular için özellikle çekici olduklarını açıkladı. Buna paralel olarak, Rodriguez, aynı zamanda çok faydalı olabileceğini düşündüğü kripto paraların arkasındaki Blockchain teknolojisi ile ilgili olumlu yorumlarda bulundu

Kripto paralar mükemmel, ama bugün kötü amaçlar için kullanılıyor. Bu yüzden dikkatli olunmalı. Blockchain ve dağıtılmış defter teknolojileri de mükemmel ve büyük araçlar. Ama kripto paralar anlaşılır olmalı. Özellikle de kripto paralar ile ilgili yasa dışı eylemler dikkatle takip edilmeli.

Blockchain girişimi Origin Protokolü’nün kurucu ortağı Josh Fraser, beklenmedik ve değişken olan bu pazara rağmen, önümüzdeki birkaç ay içinde fiyatların toparlanabileceğinin altını çizdi. Finansal odaklı yayın MarketWatch’e gönderilen bir e-postada, Fraser şunları yazdı:

Fiyatlar 2018’in ilk yarısında yaşadıkları kayıpların bir kısmını yavaş yavaş telafi edecektir.

Durumun neden böyle olduğunu açıklayan Fraser, kalkınma çabalarının Blockchain teknolojilerine ve daha sonra kripto varlıklara doğru kaymasıyla, kullanılabilirlik ve fiyatlandırmanın “kritik acı noktaları” nın azalmaya başlayacağını açıkladı.

Cardano ABRA platformunda

Dijital cüzdanlarında adım adım ve bazı ADA’ları toplamakla ilgilenenler için, yakın zaman önce ABRA uygulaması platformunda ADA, TRX ve BAT listelerini açıkladı.

ethereumworldnews

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin