Cardano yükselecek mi?
Cardano yükselecek mi?

Cardano yükselecek mi? Ralli devam edecek mi? İşte yanıtı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son günlerde yine güzel hareketler sergileyen Cardano’da herkesin aklında tek bir soru var: Cardano yükselecek mi? Ralli devam edecek mi? YouTube’da 700 bine yaklaşan abone sayısıyla dikkat çeken kripto analisti Benjamin Cowen, bazı faktörler sebebiyle Cardano’nun (ADA) şu anda bir boğa koşusunu başlatamayabileceğini iddia etti.

Cardano yükselecek mi?

Yeni bir YouTube videosu paylaşan Cowen, Bitcoin’in (BTC), ADA’nın fiyatının yükselmesini engelleyebilecek “bir numaralı” sınırlayıcı faktör olduğunu söylüyor.

Analist, BTC’nin piyasanın sağlığını kontrol ettiğini ve Bitcoin fiyatları düşüş eğilimindeyken ADA’nın bu eğilimi tamamen karşılamasının zor olacağını açıklıyor. Yani Cardano yükselecek mi sorusunun yanıtı genel olarak Bitcoin’in kısa vadeli hareketlerine bağlı olacak.

ADA’nın fiyatı bir hafta önce 1,19 dolardan Salı günü bir noktada 1,61 dolara yükseldi, ancak bu yazı yazılırken 1,43 dolara gerilemiş durumda.

Boğa destek bandı önemli

Cowen, ADA’nın “boğa piyasası destek bandının” 1,64 ila 1,81 dolar arasında değiştiğini belirtiyor. Boğa piyasası destek bandı, 20 haftalık basit hareketli ortalama (SMA) ve 21 haftalık üstel hareketli ortalamanın (EMA) birleşiminden oluşan teknik bir göstergedir.

Analist şöyle diyor:

“1,81 dolara kısa vadeli bir direnç olarak bakabilirsiniz.”

Akıllı sözleşme platformu Cardano’nun 2022 için çalışmakta olan birden fazla projesi var. IOHK geçtiğimiz günlerde yeni ölçeklendirme planlarını ortaya koydu.

IOHK CEO’su Charles Hoskinson da kısa süre önce, bu yıl tamamlanacağını ve Cardano’nun diğer önde gelen akıllı sözleşme platformlarının önüne geçebilecek teknik yeniliklerden söz etti.

Ancak Cowen, yatırımcıları bu planlı yükseltmelerin gerçekte ne kadar başarılı olduğunu takip etmeleri konusunda uyarıyor.

“İnsanları kısa vadede beklentilerini yumuşatmaya teşvik ederim.

Her şeyde olduğu gibi, bir şey ortaya çıktığında, yol boyunca tümsekler vardır.”

Bu arada son günlerin en dikkat çeken 3 Metaverse tokeni bu yazımızda.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin