featured

Cardano, yeni projeler üzerinde çalışmaya devam ediyor! Ancak bu, fiyat artışı için yeterli olacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano, kripto para piyasasında yatırımcıların ilgiyle takip ettiği blockchain’lerden bir tanesidir.

Ne yazık ki Cardano için sonuçlar pek de etkileyici olmadı.  Özellikle bir yıldan biraz daha kısa bir süre içinde ağ, yalnızca 93 projenin lansmanını yapmadı.  Şimdi, 1048 proje üzerinde çalışıyor olsa da yatırımcıların ilgisinin ne düzeyde olacağı henüz bilinmiyor.

Cardano küçük adımlar ile ilerliyor

Vasil hard fork ile DeFi’nin ağda bir revizyon görmesi bekleniyor. Ancak, bunun gelişi birçok yatırımcı için zahmetli bir yolculuk oldu. Çünkü haftalarca gecikmeden sonra Vasil bir kez daha ertelendi.

Geliştirme ekibi güncellemenin yakın olduğuna dair herkese güvence veriyor, ancak hâlâ kesin bir tarih verilmedi. Geliştirme ekibi, en son güncellemelerinde şunları söyledi:

“Vasil işlevsellik testinin son aşamaları için yeni bir özel üretim öncesi ortamı oluşturuldu. Bu ortam, gelişmiş zincir yoğunluğu ve daha iyi bir geliştirici deneyimi sunuyor.”

Cardano’nun DeFi deneyimi en iyisi değildi. Mayıs ve haziran aylarında yaşanan çöküşlerden sonra sadece 94 milyon dolarlık kilitli değer varken, Vasil’in önemli bir olay olması gerekiyor. Sadece bu hafta, Merkezi Olmayan Borsa (DEX) Wingriders’ TVL’si %68 oranında düşüş yaşadığı için ağdan neredeyse 50 milyon dolar silindi.

Cardano

Yatırımcı cephesinde de durum çok iyi değil.

Giderek daha fazla yatırımcı zincire katılmaktan kaçınmaya devam ederken, büyüme eksikliğinden muzdarip olan Cardano sahipleri bu hafta 12 ayın en düşük seviyesine ulaştı.

Sonuç olarak, günlük bazda toplam aktif kullanıcı sayısı Ocak ayında 234 bin iken, yazının yazıldığı sırada 64 bin’e kadar düştü.

Şimdi, varlığın piyasa değeri iyileşmediği sürece bunun devam etmesi beklenebilir. Ancak şu anda, ADA token’ın değeri hâlâ 1 doların altında olmasına rağmen bir ay önceki haline göre daha iyi. Bu, ne yazık ki yatırımcıların ilgisini çekebilecek bir durum değil.

Bu nedenle, fiyat cephesinde veya ağ geliştirme açısından gerçek bir gelişme olmadıkça Cardano bir süre daha stabil devam edebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin