Cardano yeni dipleri test ediyor! Düşüş son bulacak gibi değil!
Cardano yeni dipleri test ediyor! Düşüş son bulacak gibi değil!

Cardano yeni dipleri test ediyor! Düşüş son bulacak gibi değil!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano fiyatı, %12’den fazla bir kayıpla daha geniş kripto piyasası çöküşünü takip ediyor. Fiyat 0,52 dolardan yeni rekor düşük seviyelere ulaştı. Yılın başından bu yana, token yaklaşık %65 oranında değer kaybetti ve yatırımcıları panik satışına sevk etti. Son zamanlardaki düşüş eğilimi, ADA alıcıları için işleri zorlaştırdı.

Teknik gösterge

  • ADA fiyatı, yoğun satış ivmesinin ortasında Çarşamba günü %12’den fazla değer kaybetti.
  • Önemli destek bölgesini kırdığı için fiyatta daha fazla düşüş beklenebilir.
  • 0,75 dolara geri dönüş, satışı en azından kısa vadede duraklatabilir.

ADA fiyatı güneye doğru devam ediyor

Cardano fiyatı, yoğun bir satışla düşüşe geçiyor ve tüm zaman dilimlerinde zayıf görünüyor. Boğalar, Eylül ayında tüm zamanların en yüksek seviyesini kaydetmesinden bu yana altcoin düşüşe geçti. Herhangi bir ani geri dönüş uzak bir olasılık olmaya devam ediyor.

Günlük grafikte Cardano fiyatı, Mart ayındaki yorucu düşüşe ara verdi. Fiyat 0,78 dolarlık dip seviyelerinden %45 yükseldi ve 1,24 dolarlık yüksek dalgalanmaları test etti, ancak boğalar kazançları ileriye taşıyamadı. Cardano fiyatı 0,75 dolar civarında kısa vadeli konsolidasyona geri döndü.

Devam eden piyasa katliamı, zaten değer kaybeden kripto para biriminin düşüşünü hızlandırdı. Buna ek olarak, işlem hacmi, yeni bir talep bölgesi olarak 0,35 dolar seviyesini keşfetme vaadiyle düşüşe tam destek verdi.

Diğer taraftan, satın alma baskısındaki ani bir artış mevcut eğilime meydan okuyabilir. Fiyat, psikolojik 0,60 doları geri almak için geri dönebilir. Ayrıca, belirtilen seviyenin üzerinde bir kabul 0,75 dolar olarak görülebilir.

Göreceli Güç Endeksi (RSI), aşırı satım bölgesine yaklaşırken ortalama çizgisinin keskin bir şekilde altına düştü.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin