Cardano yeni bir ralliye hazırlanıyor! Yükselişin arkasındaki sebep ne?
Cardano yeni bir ralliye hazırlanıyor! Yükselişin arkasındaki sebep ne?

Cardano yeni bir ralliye hazırlanıyor! Yükselişin arkasındaki sebep ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son birkaç hafta içinde kripto topluluğunda Cardano (ADA) hakkında çok fazla konuşma yapıldı. ADA’nın son zamanlardaki popülerliğinin ana nedeni yaklaşmakta olan Vasil Hard Fork’tur. Diğer bir nedeni, mevcut piyasa koşullarında Cardano ekibinin meşgul olduğu gelişmelerdir.

ADA’daki kripto yatırımcılarının son zamanlardaki hareketleri, geçen hafta kripto para için patlayıcı bir yükselişe neden oldu ve onu WAVES, KAVA ve ralli yapan diğer birçok altcoin’in arasına yerleştirdi. Bununla birlikte, bu altcoinler şimdi bir sonraki ralliden önce fiyat düzeltmesinden geçiyor.

ADA’nın fiyatına özel olarak bakıldığında, fiyatı 26 Mayıs’ta 0,487 ila 0,614 dolar aralığının altında saptı. Bu, fiyatı %55 oranında artıran patlayıcı bir yükselişin öncesindeki gelişmeden önce bir yükseliş sinyali gibi görünüyor.

Yükseliş hareketleriyle birlikte, ADA’nın fiyatının 0,614 dolardan yüksek aralığı kırdığını ve 0,677 dolarlık engeli tersine çevirmeye çalıştığını gördü. Tükenme ve kâr elde etme bu noktada el ele gitse de, ADA geri çekilme hareketlerine başladı. İstikrarlı seviyeler oluşturmak amacıyla Cardano‘nun fiyatı şimdi söz konusu aralığın orta noktası olan 0,551 dolarda geziniyor.

ADA hovering at $0.54 level

Yatırımcılar, ADA’nın fiyatının 0,541 dolar bariyerini aşmasını ve en yakın destek seviyesini 0,516 dolarda yeniden test etmek için derinlere dalmasını bekleyebilirler.

Satın alma baskısındaki yeni bir artış, ADA’nın fiyatını %52 oranında yükselterek 0,785 ila 0,90 dolar arasındaki alt sınırı işaretleyebilecek başka bir yükselişi tetikleyebilir.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin