Cardano yeni bir kırılmayla karşı karşıya! ADA fiyatı için sırada ne var?
Cardano yeni bir kırılmayla karşı karşıya! ADA fiyatı için sırada ne var?

Cardano yeni bir kırılmayla karşı karşıya! ADA fiyatı için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano (ADA) fiyatı yapılan analize göre uzun vadeli azalan bir direnç çizgisini takip ediyor. Son olarak simetrik bir üçgenden ayrıldı. ADA muhtemelen aşağı yönlü bir hareketin beşinci ve son dalgasına başladı. ADA fiyatı 12 Mayıs’tan beri yürürlükte olan bir konsolidasyon modelinden ayrıldı. Sonuç olarak, yeni bir yılın en düşük seviyesi bekleniyor.

ADA, Ağustos 2021 tarihinde tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 3,10 dolara ulaştığından beri düşüyor. Aşağı yönlü hareket, azalan bir direnç çizgisini takip etti ve 12 Mayıs 2022’de 0,40 dolar seviyesine kadar geriledi. Daha sonra fiyat düşüşü durdu ve altcoin bir miktar yükseldi. Yazım sırasında ise 0,42 dolar seviyesinden işlem görüyor.

ADA fiyatı için ise ilk destek alanı 0,36 dolar seviyesine yer alıyor. Daha önce Mayıs 2018 tarihinde aynı seviye destek görevi görüyordu. Bu seviye ayrıca Ocak 2021 tarihinde direnç seviyesi oldu.

İkincisinden kopuş, tüm zamanların en yüksek seviyesine doğru yukarı doğru hareketin başlamasının temel sebeplerinden oldu. Bu nedenle, tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana büyük bir düşüşe rağmen, fiyat henüz önemli bir yatay destek seviyesine ulaşmadı. Ek olarak, RSI henüz düşüş eğilimi çizgisinden çıkamadı. Altcoin 0,36 dolar bölgesine doğru aşağı yönlü hareketin devam etmesi gerekiyor.

ADA için direnç bölgesi

ADA Resistance

ADA grafiği ise aşağı yönlü hareketin devam edebileceğini gösteriyor. Günlük grafik, ADA’nın yukarıda bahsedilen 12 Mayıs’tan bu yana simetrik bir üçgen içinde işlem gördüğünü gösteriyor. Simetrik üçgen nötr bir model olarak kabul edilirken, üçgen aşağı doğru bir hareketten sonra gerçekleştiğinden, ondan bir kırılma yaşanabilir.

ADA wave count

Daha uzun vadeli dalga sayımına gelince, üçgenin beş dalga aşağı hareketin dördüncü dalgası (siyah) olması muhtemeldir. Bu nedenle, fiyatın beşinci dalgaya başladığını söyleyebiliriz. İkinci ve dördüncü dalgaların yükseklerini birleştirmek için paralel bir kanal kullanılarak 0,22 dolarlık bir düşük de verilir. Bu birleşme nedeniyle, fiyatın bu seviyelere düşmesi muhtemel görünüyor.

Long-term

Sonuç

ADA durumunda, fiyat hareketinin üçü, teknik gösterge okumaları ve dalga sayısı düşüş eğiliminde yer alıyor. Altcoin için 0,25 dolarlık bir hedef, muhtemelen Fib seviyelerinin ve kanal oluşturma yöntemlerinin bir araya gelmesinden kaynaklanıyor. Bu en olası senaryo olsa da 0,52 doların üzerindeki bir artış onu geçersiz kılabilir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin