Kripto topluluğunun merakla beklediği Testnet gecikmeli olarak başladı…

Cardano yeni bir dönüm noktasına ulaştı, fiyata etki etti mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2021 yılına damga vuran varlıklarından biri olan Cardano, başarısını istikrarlı şekilde sürdürüyor. 2022 senesinde de pek çok yeniliğe imza atan kripto para birimi, sınırları zorluyor. Birçok açıdan avantajlı olan ADA, tek dezavantajı toplam arzı. Toplam 45 milyar adeti bulunan varlığın dolaşımda ise yüzde 75’i bulunuyor. Ancak kaliteli bir proje olmasından dolayı, arz ikinci plana rahatlıkla atılabiliyor. 

Cardano Community Twitter hesabı tarafından 4 Şubat Cuma günü yeni bir tweet paylaşıldı. Yayınlanan yakın tarihli bir güncellemeye göre ADA coin ağı, üç milyon cüzdanı aştı. Proje için bir başka önemli dönüm noktası oldu. 

Önde gelen hisse kanıtı blok zinciri geçen Mayıs ayında bir milyon cüzdan seviyesinde bulunuyordu. 2021 yılının ikinci yarısından bu yana ise ciddi bir atak yapmış oldu. Henüz 1 sene geçmemesine rağmen proje ciddi oranda büyümüş oldu. Cüzdan oranı 2 milyon arttı.

Cardano, gelişimini sürdürüyor

Cardano, gelişimini sürdürüyor

Ağ geçen yıl baz alındığında %1.348 büyüdü. Blok zincirinde yıllık %870’lik bir artışı temsil eden bir milyondan fazla yetkilendirilmiş cüzdan var. Diğer yandan Kraken tarafından yayınlanan yakın tarihli bir rapora göre, günlük olarak 11.000’den fazla cüzdan oluşturuluyor. 

Ocak 2021 itibariyle, 112.469’u devredilen cüzdan olmak üzere toplam yalnızca 203.519 cüzdan vardı. Şu an ise bu sayı inanılmaz rakamlara gelmiş durumda.

Cardano geçen Eylül ayında akıllı bağlantıları başlatmış olsa da, hala çok az merkezi olmayan uygulama var. Bununla birlikte, Cardano tabanlı DEX SundaeSwap geçen ay ana ağda yayına girdi ve bir dizi başka dApp başlatılması bekleniyor.

Tüm bu gelişmeler varlığa fiyat olarak çok etki etmedi. Şu an 1 doların üzerinde tutunan ADA coin, haftalık ortalama yüzde 4 artış kaydetti. Tüm zamanlar zirvesinden hala uzak olan Cardano, boğa sezonunda iyi bir performans göstermek isteyecektir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin