Cardano yatay ilerliyor: Yukarı yönlü bir kırılma ne zaman başlayacak?
Cardano yatay ilerliyor: Yukarı yönlü bir kırılma ne zaman başlayacak?

Cardano yatay ilerliyor: Yukarı yönlü bir kırılma ne zaman başlayacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugün için Cardano fiyat analizi, yakın gelecekte başka bir yukarı yönlü hareket göreceğimiz için yatay eğilim gösteriyor. ADA, %0,37 düşüşle günlük 0,3148 dolara ulaştı. Kripto para birimi 0,3185 $ seviyesinde bir miktar dirençle karşılaştı, ancak destek 0,3061 $ seviyesinde sabit kaldığı sürece önümüzdeki günlerde artış görmeyi bekleyebiliriz.

Yukarı doğru bir hareket, boğaları bir sonraki direnç noktasını 0,321 dolarda hedeflemeye itebilir. Bu noktaya kadar başarılı bir hareket, “Ethereum katilinin” bir sonraki adımda 0,379 dolar seviyesini hedeflemesini sağlayacaktır.

Cardano fiyat analizi 1 günlük grafik: ADA/USD 0,31 dolar civarında konsolide oluyor

24 saatlik Cardano fiyat analizi, kripto para biriminin 0,3061 dolar seviyesinin oldukça üzerinde yatay seyrettiğini gösteriyor. Cardano, yaklaşık 0,3131 dolar seviyesinden düşüş ivmesiyle işlem görmeye başladı, ancak ADA/USD 0,3148 dolara ulaştıktan sonra hızla toparlandı. Cardano için 24 saatlik işlem hacmi yaklaşık 90.434.216 dolar ve piyasada güçlü bir yükseliş hissi olduğunu gösteriyor.

image 205

Cardano fiyatlarının 50 günlük ve 100 günlük hareketli ortalamaları yukarı yönlü hareket etmeye devam ederek piyasanın yönünün değişebileceğini gösteriyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) 38.03’te, bu da yükseliş momentumunun muhtemelen birkaç gün daha devam edeceğini gösteriyor. MACD de yukarı yönlü bir trend izliyor, bu da Cardano fiyat ivmesi için bir başka yükseliş sinyali olarak kabul edilebilir.

4 saatlik grafikte Cardano fiyat analizi: Ayılar ve boğalar, fiyat kontrolü için mücadele ediyor

4 saatlik grafik Cardano fiyat analizi, şu anda ayıların kontrol altında olduğunu gösteriyor. Boğalar hafta sonu başında inisiyatifi elinde tutamadı ve kripto paraların çoğu yeniden kırmızıda işlem görmeye başladı. Saatlik grafikte, Cardano (ADA) güne yerel destek seviyesinin 0,3120 $’dan yanlış bir şekilde kırılmasıyla başladı. Ancak fiyat, direnci 0,3134 dolardan kıramadı.

image 204

Saatlik hareketli ortalama göstergesi 0,311’de ve kripto para birimi için yakın gelecekte olumlu bir ivme olduğunu gösteriyor. Bu arada MACD, boğaların piyasayı ele geçirebileceğini ve histogramın pozitif bölgeye ilerlediğini gösteren bir yükseliş geçişi yapıyor.

Cardano fiyat analizi sonucu

Sonuç olarak, ADA/USD önümüzdeki saatlerde bir miktar konsolidasyon yaşayacak gibi görünüyor, ancak 0,3061 dolardaki destek sabit kaldığı sürece önümüzdeki günlerde yükseliş görmeyi bekleyebiliriz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin