Şu anda Cardano'da muazzam miktarda etkinlik var: Charles Hoskinson
Şu anda Cardano'da muazzam miktarda etkinlik var: Charles Hoskinson

Cardano ve VeChain fiyat analizi: ADA ve VET için sıradaki durak neresi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 13.000 dolar seviyesinin hemen altında konsolide olurken, çoğu altcoin için satın alma ivmesi bu hafta sonu azalma gösterdi. VeChain için teknik göstergeler, satış baskısını başlamasıyla yükselişten nötre döndü. Cardano ise grafiklerde kilit bir direnç seviyesinde reddedilme ile karşı karşıya kaldığı için yükseliş ivmesini kaybetmiş görünüyor.

Cardano (ADA) fiyat analizi

24 Ekim Cardano fiyat grafiği
24 Ekim Cardano fiyat grafiği

Son 24 saatte Cardano (ADA), Fibonacci geri çekilme aracının işaret ettiği gibi fiyatlarını çoğunlukla %50 geri çekilme seviyesinin üzerinde tuttu.

Ancak bu haberin yazıldığı sırada ADA, satış baskısı nedeniyle 0,109 dolar direnç seviyesinin altına bir düşüş kaydetti. Ayrıca Parabolik SAR’ın noktalı çizgisi fiyat mumlarının üzerindeve bir düşüş trendi ima ediyor.

Teknik göstergelere bakıldığında bir düşüş trendi görülebiliyor ancak fiyatın %50 geri çekilme bölgesinin veya 0,106 doların hemen üzerinde bir geri çekilme yaşadığı da görülebilir.

VeChain (VET) fiyat analizi

24 Ekim VeChain fiyat grafiği
24 Ekim VeChain fiyat grafiği

Bu yazının yazıldığı esnada VeChain’in boğaları son 48 saatteki yatay hareketlere dikkat çekerek bir sakinlik dönemine girmiş gibi görünüyor.

Biraz yükseliş kaydeden Aroon Göstergesi, fiyat 0,0119 dolarlık destek seviyesinin hemen üzerinde stabilize göründüğü için yakında nötr bir pozisyonu teyit edebilir.

Bollinger Bantları tarafından gözlemlendiği üzere, değişken volatilite seviyeleri nedeniyle her iki yönde de ani bir fiyat hareketi birkaç işlem seansı içinde görülebilir.

Orta bant boyunca acil destek ve direnç seviyeleri arasındaki fiyat dalgalanması hafta sonu boyunca devam edebilir.

Bu arada 24 Ekim Ethereum fiyat analizi için buradaki yazımızı inceleyebilirsiniz.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin