Cardano yatırımcıları dikkat: Fırtınalı hafta sonu geliyor! Hangi seviyelere gidiyoruz?
Cardano yatırımcıları dikkat: Fırtınalı hafta sonu geliyor! Hangi seviyelere gidiyoruz?

Cardano ve Tron fiyat analizi: ADA ve TRX için izlenecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Pazar liderleri ETH ve BTC rekor seviyelerde işlem görüyor olsalar da, ADA gibi altcoinler, yükseliş ipuçlarını görmezden geliyor. Bu haber yazılırken Bitcoin 50.000 dolara ulaşmanın eşiğinde ve 922 milyar doların üzerinde bir piyasa değerine sahip. Öte yandan TRX’te göstergeler karışık ve önümüzdeki seanslarda her iki yönde de hareket mümkün görünüyor.

Cardano (ADA) fiyat analizi

Cardano, bu yazı yazılırken 20-SMA’nın (mavi) altına düştüğü için, boğalar 0,9 dolarlık direnci yitirmek üzere. Bu fiyat seviyesindeki bir satış, kısa-orta vadede düşüş trendinin başlangıcına işaret edecek olan 50-SMA’nın (sarı) altına düşmesine neden olabilir. Ayrıca momentum düşüş yönünde güçlü göründüğü için teknik göstergeler de düşüş tahminini destekliyor.

Awesome Osilatör’ün kırmızı çubukları ve MACD’nin histogramı, fiyat 0,77 dolarlık destek seviyesine doğru ilerlerken ADA pazarında düşüş ivmesinin iyiden iyiye güç kazandığını gözler önüne seriyor.. İyimserliğe işaret eden tek gösterge, piyasadaki satış baskısının bir kısmına karşı koyabilecek sağlıklı sayıda alıcı…

Tron (TRX) fiyat analizi

Kripto para piyasasının genelinden güç, Tron’un fiyatına yansıdı ve kripto para birimi son 24 saatte yaklaşık %5 arttı. Bununla birlikte, bir marubozu şamdanının oluşumu, genellikle düşüş eğilimini gösterdiği için yükseliş eğilimindeki yatırımcılar için endişe verici bir işaret olarak yorumlandı.

Blockchain metrikleri, RSI 60 civarında yerleşirken, CMF son birkaç seansta düşmesine rağmen yarı çizginin üzerinde kaldığı için düşüş tarafına doğru güçlü bir eğim göstermedi. Geri çekilme durumunda, boğalar muhtemelen 0,057 dolarlık destek işaretinden güç arayabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin