ADA, Yeni ATH'yi 1,5 Doların Üzerinde Belirledi
ADA, Yeni ATH'yi 1,5 Doların Üzerinde Belirlediyükselecek mi?

Cardano ve BitTorrent Token fiyat analizi: ADA ve BTT yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano, simetrik üçgenden bir kırılma gördü, ancak yükseliş koşulları 1,45 doların üzerinde bir hareket için yeterli görünmüyor. BitTorrent ise azalan bir üçgen içinde kaldı.

Cardano (ADA) fiyat analizi

Simetrik üçgeninin üst trend çizgisinden bir hareket, %6,8’lik bir kırılma gösterdi. Cardano, kuzeye doğru gidişatını son 24 saatte de sürdürdü ve fiyat direnç seviyesini 1,34 dolara getirdi. OBV, satın alma hacimleri yükseldiğinden, son birkaç seansta yükseliş eğilimi gösterdi. Bu cesaret verici görünüyordu ancak ADA’nın pazarı 1,45 doların üzerinde bir kırılmayı destekleyecek kadar yükselişte değil.

B24 saatlik işlem hacimleri %16’lık bir düşüş gördü ve daha düşük aktivite, daha düşük kazançlar anlamına geliyor. MACD çizgisi sinyal çizgisinin ve yarı seviyenin üzerindeki konumunu korudu. ADA’nın bir sonraki yükselişinden önce, bir miktar yatay hareket beklenebilir ve boğalar muhtemelen 1,27 dolar desteğini herhangi bir düşüş baskısına karşı savunabilir.

Bittorrent Token (BTT) fiyat analizi

BitTorrent Token’ın kısa-orta vadeli tahminine baktığımızda, fiyatın hâlâ alçalan bir üçgenden aşağı doğru kırılması bekleniyor. Bir çöküş durumunda destek alanları 0,0063 ABD doları veya hatta 0,0052 ABD doları seviyesinde kaldı, ancak anında bir tersine dönme de beklenebilir.

Fiyat 0,0097 dolarda reddedildiğinden bu yana alım satım faaliyeti düşüktü. OBV düşüş eğilimi gösteriyordu, ancak bu yazı yazılırken yukarı işaret ediyor ve önümüzdeki oturumlarda da bir çöküş ertelenebilir. MACD kendisini yarım çizginin altında tuttu ancak histograma göre momentum zayıf görünüyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin