featured

Hoskinson, Cardano Vasil yükseltmesinin artık son aşamasında olduğunu söyledi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 18 Eylül tarihli bir yayında, Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, Cardano Vasil hard fork yükseltmesi hakkında birleştirici talebinin kabul edilmesinden sonra artık son aşamasında olduğunu açıkladı.

Hoskinson, Cardano Vasil

Hoskinson, Cardano Vasil yükseltmesinin otomatik olarak uygulanması sürecinin başladığını belirterek şu sözleri söyledi:

Hepimiz arkamıza yaslanıp Vasil roketinin kalkışını izleyeceğiz. Şu anda havada… Artık geri dönüş yok. Başlatıldı.

22 Eylül tarihi önemli

Cardano Vasil yükseltmesinin 22 Eylül’de yayınlanması planlanırken Hoskinson, yükseltme etkilerinin bazılarının birkaç teknik nedenden dolayı 27 Eylül’e kadar çok daha görünür hâle geleceğini belirtti. Ancak Hoskinson bu nedenleri açıklamadı.

Cardano kurucusu ayrıca topluluktan cüzdanlarını Daedalus 5.0.0’a yükseltmelerini istedi. Çünkü bazı önemli düzeltmeler içeriyor.

Kripto topluluğu, Cardano Vasil yükseltmesini birkaç aydır büyük bir heyecanla bekliyor.  Yükseltme, sorunlara yol açan hataların keşfedilmesi nedeniyle iki kez ertelendi. Hoskinson, DPT topluluğunun ağ için çok önemli olduğunu söyleyerek Cardano Testnet’in bozulduğu iddialarına yaklaşımından dolayı özür dilemek zorunda kaldı.

Bu arada, Cardano Vasil yükseltmesi en iddialı Cardano yükseltmesidir. Komut dosyası verimliliğini artırarak ve blok iletimindeki gecikmeyi azaltarak ağın ölçeklenebilirliğini büyük ölçüde iyileştirmek için tasarlanmıştır.

Fiyat, düşük performans gösteriyor

Coingecko’dan alınan verilere göre, Cardano’nun yerel token’ı olan ADA’nın fiyat performansı son yedi gün içinde zayıftı.

Verilere göre, altcoin son yedi gün içinde değerinin %6,3’ünü kaybetti. Bu dönemde, ADA 0,516328 dolar gibi yüksek bir fiyattan işlem gördü.

Fiyat performansı son 24 saatte aynı kaldı ve token değerinin %0,1’ini kaybetti. Bu yazının yazıldığı sırada ADA, 0,479 dolar civarında işlem görüyor.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin