Cardano Vasil Hard Fork'u yaklaşıyor! Hoskinson son detayları paylaştı!
Cardano Vasil Hard Fork'u yaklaşıyor! Hoskinson son detayları paylaştı!

Cardano Vasil Hard Fork’u yaklaşıyor! Hoskinson son detayları paylaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, Vasil Hard Fork’un programa uygun kaldığını belirtti. Cardano ve akıllı sözleşme platformu Plutus, 29 Haziran’da yapılması planlanan Vasil Hard Fork önemli iyileştirmelerden geçecek. Bu amaçla, IOHK, test ağının Mayıs ayının sonunda başlayabileceğini ima ediyor.

Hoskinson, yaklaşmakta olan Vasil Hard Fork yükseltmesinin “ADA’YA büyük bir performans artışı” ve akıllı sözleşme yetenekleri sağlayabileceğine dair olumlu beklentileri dile getirdi.

Yaklaşan Vasil güncellemesi dört farklı CIP sunacak: IOHK tarafından paylaşıldığı gibi CIP-31 (Referans Girişleri), CIP-32 (Satır İçi Veriler), CIP-33 (Referans Komut Dosyaları) ve CIP-40 (Teminat Çıkışları).

Cardano haftalık geliştirme güncellemelerini paylaşıyor

IOHK, haftalık geliştirme güncellemesinde, Haziran ayındaki Vasil Hard Fork etkinliğinin hazırlanması için hazır olduğunu belirtiyor.

Test ve sorun çözme iş akışlarına odaklanan UTXO HD entegrasyonu üzerinde de çalışmalar başladı. Cardano, sekiz IOG düğümünü P2P test ağına yeniden yerleştirdiğini ve test ağı performansını değerlendirmek ve geri bildirim paylaşmak için önceden kayıtlı 51 SPO eklediğini söyledi.

Hafta boyunca Cardano, isimsiz yerel tokenlerin görüntülenmesini iyileştiren ve Windows geliştirme ortamı için destek ekleyen ve ayrıca Windows’ta Ledger Nano S için bir eşleştirme sorununu düzelten Daedalus cüzdanı Daedalus 4.10.0’ın yeni bir sürümünü duyurdu. Aynı hafta, Hydra ekibi 0.5.0 sürümünü dağıttı.

IOHK ayrıca devam etti ve sağlanan bir grafikte ağ büyümesine ilişkin istatistikleri paylaştı. Şu anda, ADA üzerinde daha önce 925 olan 937 proje inşa ediliyor. Cardano’da son zamanlarda seksen dört proje başlatılırken, NFT projelerinin sayısı 5.549’a ulaştı. Hafta boyunca, Github toplam 2.609’a bağlanırken, Cardano yerel tokenleri 4.7 milyona yükseldi.

CoinMarketCap verilerine göre, yayınlandığı sırada ADA, %12,96 düşüşle 0,507 dolarından işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin