Cardano Vasil Hard Fork için geri sayım başladı! İşte son gelişmeler
Cardano Vasil Hard Fork için geri sayım başladı! İşte son gelişmeler

Cardano Vasil Hard Fork için geri sayım başladı! İşte son gelişmeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano’nun Vasili’nin 24 saat sonra gerçekleşmesi bekleniyor. Cardano ise Hardware Wallet Ledger desteğini açıkladı. Cardano’nun yeteneklerini önemli ölçüde geliştiren ve geliştiren Vasil yükseltmesi, dağıtımına 24 saatten az bir süre kaldı. En iyi borsalar, çeşitli dApp’lerin yanı sıra destek belirtti. Kripto para donanım cüzdanı sağlayıcısı Ledger, 22 Eylül’de yapılması planlanan Vasil yükseltmesine hazır olduğunu belirtti.

Ledger her zaman Cardano blockchain desteklediğini ifade etti. Temmuz ayında Ledger Live, 100 Cardano tabanlı token için daha destek verdiğini duyurdu. Haziran ayında Cardano, Ledger Live’a geçerek, kullanıcıların ADA’yı doğrudan Ledger Live ile göndermesine, almasına, satın almasına ve yönetmesine olanak sağladı. Ledger cüzdanları için akıllı sözleşme uyumlu Cardano uygulaması 4.0.0 sürümünün piyasaya sürülmesi de Nisan ayında duyuruldu.

Vasil artık 24 saat uzakta

Vasil, Cardano’nun beşinci yıl dönümü ve Alonzo’nun birinci yıl dönümünde gerçekleşcek. Yukarıda belirtildiği gibi, Vasil’in 22 Eylül tarihinde piyasaya sürülmesi bekleniyor, yeni Vasil yeteneklerinin ise 27 Eylül tarihinde hard fork’tan sonra sunulması bekleniyor.

Vasil, aralarında Plutus komut dosyası geliştirmeleri, teminat değişiklik adresleri gibi çeşitli iyileştirmeler getirmeyi umuyor.

Blok yayılma sürelerini iyileştirmeyi ve daha yüksek verim sağlamayı amaçlıyor. Bu, blokların oluşturulduktan sonraki birkaç saniye içinde eşlerin en az %95’i ile paylaşabilmesine olanak tanıyacak.

İkinci aşama komut dosyası doğrulaması için alınan fonların sayısıdır. Vasil yükseltmesi ile geliştiriciler, ikinci aşama işlem doğrulama hatasıyla sonuçlanacak değişikliği almak için ayrı bir adres oluşturabilecekler.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin