Cardano Vasil hard fork güncellemesiyle ilgili son gelişmeler! ADA fiyatında son durum
Cardano Vasil hard fork güncellemesiyle ilgili son gelişmeler! ADA fiyatında son durum

Cardano Vasil hard fork güncellemesiyle ilgili son gelişmeler! ADA fiyatında son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano (ADA) fiyatı, kurucu Charles Hoskinson ve IOHK’nin 22 Eylül’ü Vasil hard fork’u onaylanmasının ardından %6 oranında yükseliş kaydetti. ADA fiyatı bugün %4 oranında artmasıyla balinaların da yeniden ilgisini çekmeyi başardı.

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson ve IOHK Vasil hard fork’un 22 Eylül tarihinde gerçekleşeceğini bildirdi.  Merakla beklenen Vasil hard fork, önce Haziran’da, ardından Temmuz sonunda olmak üzere iki kez ertelenmişti. IOHK ve geliştiriciler, kapsamlı testlerden sonra sorunsuz bir ağ geçişi yaşanmasını istiyor.

Charles Hoskinson daha önce Cardano ana ağında Vasil hard forkunun büyük olasılıkla Eylül sonunda gerçekleşeceğinin sinyallerini vermişti. Ayrıca, DPT’ler ve kripto borsaları tarafından hazırlıklara ilişkin ayrıntılar alındıktan sonra bir tarih açıklanacak.

Ayrıca, 1.35.3 düğümü çalıştıran SPO’lar tarafından %75 blok üretimi, 1.35.3 düğümüne yükseltme yapan üst borsalar ve düğüme karşı en iyi DApp’ler testi dahil olmak üzere Vasil sert çatalı için gerekli üç parametrenin tümünü içeriyor. Bu parametre %87’nin üzerine çıktı.

Binance, MEXC ve Bitrue hard fork’un hazır olduğunu bildirdi. Bu arada Upbit, Coinbase, WhiteBit, BKEX ve HitBTC işlemleri devam ediyor. XT.com, AAX, ChangellyPRO ve ZB.com düğüm yükseltmesi ise henüz başlamadı. Binance ise Cardano ticaret hacminin %30-40’ını oluşturuyor.

Ayrıca, ilk 10 DApp’ten 7’si testi tamamladı veya şu anda Minswap, Lending Pond, Aada, DQuadrant vb. dahil olmak üzere 1.35.3 düğümüne karşı test yapıyor. Hem borsalar hem de DApp’ler, yükseltme işleminin 22 Eylül’den önce bitireceklerini açıkladı.

Cardano (ADA) balina aktivitesi artıyor

Cardano, Robinhood tokeni 1 Eylül’de listeledikten ve Vasil hard fork tarih onayından sonra artan balina aktivitesine tanık oluyor. ADA, son 2 günde en büyük 500 BSC balinası tarafından satın alınan en büyük kripto para oldu. Ayrıca ADA son 24 saatte en iyi 2.000 BSC balinası arasında en çok kullanılan akıllı sözleşme oldu.

Cardano topluluğunun geneli ise Vasil hard fork’tan memnun görünüyor. Popüler Cardano balinası “ADA Balinası” bir tweet’te Cardano’daki yükseliş hissini paylaştı. Bir sonraki direnç 0,55 dolarda yer alıyor. Direnç seviyesinin üzerindeki bir ralli, fiyatları yakında 1 dolara itebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin