Cardano Vasil güncellemesinin son durum raporu yayınlandı!
Cardano Vasil güncellemesinin son durum raporu yayınlandı!

Cardano Vasil güncellemesinin son durum raporu yayınlandı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano’nun IOG’si tarafından Vasil güncellemesi hakkında paylaşılan son ilerleme raporları yayınlandı.  Geçen ay IOG, hard fork’u tetiklemeden önce üç kritik göstergeyi izleyeceğini belirtti:

Ana ağ bloklarının %75’i nihai sürüm adayı tarafından yaratılıyor, kabaca 25 borsa yükseltildi (likiditenin %80’ini temsil ediyor) ve en üst seviye. TVL tarafından 10 dApp güncellendi.

Son IOG raporunda, DPT’lerin %83’ünden fazlası yükseltildi. Cardano geliştiricisi, şu anda Vasil entegrasyonu ile meşgul olduğunu söylediği borsalar hakkında da bir güncelleme veriyor. Likidite açısından ilk 12 borsa arasında, Bitrue ve MEXC adlı iki borsa hazır olduklarını doğruladı. Hazır olduklarını onaylayan diğer borsalar arasında BitMart ve LCX yer alıyor. IOG, entegrasyon sürecinde 5’i likidite açısından ilk 10’da yer alan en az 27 borsa olduğunu belirtiyor.

Cardano ADA fiyatından son durum

Benzer şekilde, en iyi dApp’lerin %70’inden fazlası başarılı üretim öncesi testleri onayladı. Cardano topluluğu üyesi olan Vasil St. Dabov’dan alan Vasil yükseltmesi, önemli iyileştirmeler getireceğini ve hacmini artıracağını söylemişti.

Halka açık blockchainleri on yıldan fazla bir süredir var, ancak bunların hiçbiri şu ana kadar blockchain şifresini henüz çözemedi. Blockchain Trilemma, halka açık bir blockchain’in güvenlik, ölçeklenebilirlik ve ademi merkeziyetçilik olmak üzere üç özelliğin tümü için optimize edemediği sorunu ifade eder. Zk-toplamalarının, DeFi ekosisteminin güvenliğinden, merkezi olmayan yapıyı ve birleştirilebilirliğinden ödün vermeden güvenilir bir Katman 1 (L1) blok zincirini ölçeklendirmenin en hızlı yolu olduğunu açıklıyor.

Durum kanalı veya yan zincir gibi diğer ölçeklendirme çözümlerinin aksine, bir zk-toplaması, Katman 1’in merkezi olmayan yapıyı artırarak Katman 2 yürütme katmanı sağlayarak Cardano’ya daha fazla ölçeklenebilirlik getirebilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin