Cardano, Vasil güncellemesinin ardından düşüşe devam ediyor!
Cardano, Vasil güncellemesinin ardından düşüşe devam ediyor!

Cardano, Vasil güncellemesinin ardından düşüşe devam ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano (ADA) fiyatı Vasil güncellemesinin ardından yükseliş hareketi başlatamadı ve altcoin nerdeyse bir yılın en düşük seviyesine ulaştı. Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, Cardano ağının merkezi olmayan yapısını ve senkronizasyon hızını iyileştirmek için sertifikalı bir cüzdana ihtiyacı olduğuna inanıyor. Önerilen Cardano cüzdan algoritması Daedalus Turbo, mevcut Daedalus cüzdanından 10 kat daha fazla senkronizasyon süresine sahip.

Charles Hoskinson, Daedalus Turbo Cüzdan hakkında görüşlerini paylaştı

Cardano‘nun kurucusu Charles Hoskinson, 28 Eylül’de bir YouTube videosunda, şimdi kabul edilen ve 759.000 dolar ile finanse edilen Cardano cüzdan Daedalus Turbo teklifini paylaştı. Teklif, Daedalus Turbo algoritmasının mevcut Daedalus cüzdanından 10 kat daha fazla senkronizasyon süresine sahip olduğunu iddia ediyor.

Teklif, merkezi Cardano cüzdanı Daedalus’un yavaş olduğunu ve başlangıçta senkronize edilmesinin tüm gün sürdüğünü ve yalnızca ara sıra kullanıldığında yeniden senkronize edilmesinin saatler sürdüğünü savunuyor. Bu, yeni kullanıcılar için Cardano hakkında olumsuz bir izlenime yol açar. Charles Hoskinson, hesaplama nedenlerinden dolayı buna gerçekten ihtiyaç olduğunu söylüyor.

Resmi bir cüzdan kavramından kurtulmayı ve standartları, geliştiricilerin sertifikalı cüzdanları serbest bırakmaları için bir rehber olarak kullanmayı umuyor.

“Resmi cüzdan kavramından tamamen kurtulmayı ve bunun yerine sertifikalı cüzdanlara sahip olmayı umuyoruz. İşlerin daha hızlı çalışmasını sağlamak için bazı protokoller oluşturmak gerçekten harika olurdu.”

Topluluk, teknik olarak mümkün olmayan bir Daedalus cüzdanı oluşturma önerisinin kabul edilmesinden dolayı hayal kırıklığına uğradı.

Cardano (ADA) fiyatı Vasil güncellemesinin ardından düştü

Cardano (ADA) fiyatı, 22 ve 27 Eylül’deki Vasil Hard Fork’tan sonra ivme kazanamadı. Aslında, ADA fiyatı, Plutus V2 aktivasyonundan sonra neredeyse bir yılın en düşük seviyesi olan 0,42 dolara düştü.

Tarihsel olarak, ADA fiyatı her hard fork’tan sonra her zaman düştü. Popüler analist Peter Brandt, ADA fiyatının azalan bir üçgen oluşturduğu konusunda uyardı. Analistin önerdiği model, altcoin’in fiyatının 0,33 doların altına düşebileceğini gösteriyor.

Ayrıca, başka bir analist Michael van de Poppe, ADA için satın alma bölgesinin 0,30 ila 0,37 dolar arasında olduğunu tahmin ediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin