Stake Pool yetkilisi Cardano Testnet'in iyi durumda olduğunu açıkladı! İşte detaylar
Stake Pool yetkilisi Cardano Testnet'in iyi durumda olduğunu açıkladı! İşte detaylar

Stake Pool yetkilisi Cardano Testnet’in iyi durumda olduğunu açıkladı! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Görünüşe göre Charles Hoskinson, Cardano konusunda haklı görünüyor. Stake Pool Operatörü Cardano Testnet’in iyi durumda olduğunu ve beklenen gibi olduğunu ifade etti.  Cardano meraklısı, 1.34.1 ve 1.35.3 sürümlerinin Cardano düğümlerinin normalleştirildiğini ve akıllı sözleşmelerin kullanım koşullarına uygun olarak çalıştığını belirtti.

Şu an itibariyle, akıllı sözleşme kullanımı açısından 1.34.1 ve 1.35.3 beklendiği gibi olduğunu belirtti. Cardano yetkilisi, uzun zamandır beklenen Vasil hard fork’u çalıştırması amaçlanan 1.35.2 düğümlü bir süreci de açıkladı. Geliştiriciye göre, 1.34.1 ve 1.35.3 düğümleri, hatalı düğüm olan 1.35.2 gönderirse, zincirde yanlış tx’i içermeyeceğini açıkladı. Aynı zamanda, 1.35.2 düğümü aslında tx’i yerel mempool’unda tutarken, diğer tüm düğümler onu geçirir.

Sorunun çözüldüğünü ve test edildiğini belirterek, sorunun 1.35.2 düğümünün build-raw’ın çok düşük bir ücretle geçerli bir tx üretmesine izin vermesi gerçeğinden kaynaklandığını söyledi. Geliştirici, konuşmasını sonlandırırken, ekibin önünde daha fazla testlerin olduğunu belirtti.  Ancak en azından sosyal ağlarda bir FUD fırtınasına neden olan bu garip hatanın düzeltildiğini kaydetti.

Cardano’ya ne oldu?

ADA test ağının Cardano Node v1.35.2’deki bir hata nedeniyle olumsuzluk yaşadığını belirtmekte fayda var. Daha önce test edildiği ve Vasil hard fork için hazır olduğu söylenen versiyon buydu.

Sonuç olarak, ADA’daki hisse havuzlarının operatörleri ile projenin kurucusu Charles Hoskinson arasında küçük bir çatışma yaşandı. İlk kişi Hoskinson’u yükseltme için acele ettiğini ve hataların ortaya çıktığını söyledi. Hoskinson yine de tüm operatörleri düğümleri 1.35 sürümüne güncellemeye çağırdı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin