Cardano tabanlı token bitmart'da listelenecek

Cardano tabanlı bu token, BitMart’da listelenmeye hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hızla büyüyen Cardano ekosistemindeki ilk çok protokollü DeFi platformu olan Ravendex, RAVE tokeninin Bitmart’da listelendiğini duyurdu. Bundan böyle, RAVE tokeni kullanıcıları, BitMart borsasında kripto paranın likiditesini ve ticaret hizmetlerine ulaşabilir.

BitMart kripto borsasında RAVE alım-satım işlemleri 10 Ocak 2022’de başlayacak. Token yazı yazılırken 0.006634 dolardan işlem görüyordu.

Ravendex (RAVE) Nedir?

Ravendex, Cardano blok zinciri üzerine inşa edilmiş ilk velayetsiz merkezi olmayan borsadır. Ayrıca, Ravendex, kullanıcıların Cardano tabanlı tokenler ve ADA arasında varlıkları transfer edebilecekleri ve likidite alabilecekleri faydalı bir kanaldır.

AMM protokolü sayesinde Cardano ekosistemi üzerine inşa edilen projeler, likidite sağlayabilir ve pasif olarak kazanç elde edebilirler.

Bildirildiğine göre, Cardano blockchain çapraz zincir değişimi EUTXO modelini kullanıyor. Özellikle, çoğunlukla Cardano tarafından kullanılan EUTXO modeli, Bitcoin ağı için baskın model olan UTXO modelini genişletiyor.

İlginç bir şekilde, Ravendex protokolü, yakın zamanda açıklanan Alonzo Hard Fork güncellemesini kullanan en iyi projeler arasında yer alıyor. Böylece, kullanıcıların para yatırırken akıllı sözleşmelere erişmelerini ve nihayetinde faiz toplamalarını sağlayacak.

Kripto endüstrisindeki en iyi blok zincirleri arasındaki rekabet sertliğini korurken, Cardano ekosistemi sağlam ve önümüzdeki birkaç yılı zorlayabilecek kapasitede.

Şirket bir basın açıklamasında, “Ravendex, yardımcı program tokeni Rave tarafından desteklenecek sağlam bir DeFi özel hizmet paketi oluşturmayı hedefliyor” dedi.

Ravendex ekosistemi ne sunuyor?

Ravendex ekosisteminin dikkate değer özelliklerinden bazıları, zincirler arası değişim ve takas protokolüdür. Kullanıcıların Ravendex’te keyfini çıkarmayı bekleyebilecekleri diğer özellikler arasında staking ve verim çiftçiliği yer alıyor. Ek olarak, Ravendex ekosistemi, ödünç verme özelliklerine ve bir ERC-20 / BEP-20’den Cardano’ya dönüştürücüye izin verecek.

Dikkate değer bir diğer özellik, değiştirilemez token (NFT) pazarıdır. Kullanıcılar, NFT’leri için fiyat belirleyebilir ve bunları RAVE tokenleri karşılığında satabilir.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin