Cardano, Shiba Inu, EOS Fiyat Analizi: 10 Kasım
Cardano, Shiba Inu, EOS Fiyat Analizi: 10 Kasım

Cardano, Shiba Inu, EOS Fiyat Analizi: 10 Kasım

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasaları son birkaç gündür yükseliş eğilimindeyken Cardano ve EOS gibi altcoinler bu performansa ayak uydurdu. Sırasıyla dört ve yedi haftanın en yüksek seviyelerine ulaşırken, kısa vadeli teknik verileri azalan bir satın alma momentumu gösteriyor. Öte yandan, Shiba Inu günlük grafikleri düşüş trendini yansıtıyor.

Cardano (ADA)

Eylül ayının sonundan bu yana, ADA yatay hareket ediyordu ve kısa vadeli direnç ve destek noktalarının sınırları içinde konsolide oldu. Satış baskısı devam ederken, 27 Ekim’de 2,086 dolarlık desteğini kırdılar. Sonuç olarak, kripto on bir haftanın en düşük seviyesi olan 1.804 dolara kadar gevşedi.

8 Kasım’a kadar Cardano, sıralamada Solana tarafından geçilirken iyi performans göstermedi. Bununla birlikte, ADA alıcıları, fiyatın 9 Kasım’da bir ayın en yüksek seviyesine ulaşması için %30’un üzerinde ralli yapmasıyla ortaya çıktılar. Ardından, ayılar artan satın alma gücüne karşı koyarken fiyat hareketi bir geri çekilmeye tanık oldu.

Sonuç olarak, kısa vadeli teknik göstergeler biraz düşüş yönüne doğru eğildi. Yayın zamanında, ADA 24 saat içinde yaklaşık %3’lük bir kayıp kaydettikten sonra 2.22 dolardan işlem görüyordu. Göreceli Güç Endeksi, azalan bir yükseliş etkisini gösteren 20 puanlık bir düşüş gördü.

Ayrıca, Awesome Osilatör (AO) ve MACD, RSI’nin yorumuyla uyumluydu. ADA boğaları güçlerini yeniden göstermedikçe, önümüzdeki günlerde fiyat hareketinin konsolide olacağı görülebilir.

Shiba Inu (SHIB)

Şaka kripto parası, 23 Ekim’den bu yana yükseliş eğilimini sürdürdü. Sonuç olarak, 28 Ekim’de 0,000887 ABD dolarından ATH’ye ulaştı ve ardından bir geri çekilme gördü. O zamandan beri, token yaklaşık %39 değer kaybı (13 gün) gördüğü için fiyat düşüş trendinde hareket etti.

SHIB, direnç noktasını kırarak gözle görülür bir şekilde sürekli baskı uyguladı ve 0,000445 dolarda destek buldu. Kısa vadeli teknikler satıcılar lehine hareket ettiğinden, token 24 saat içinde yaklaşık % 7,4 düşüş kaydetti. Yazım zamanında, SHIB 0.00005241 dolardan işlem görüyordu.

Geçtğimiz gün boyunca, RSI orta hattan 37 seviyesinde aşırı satım bölgesine doğru düştü. Ayrıca, AO artan satış gücünü yineleyen kırmızı sinyaller verdi. Ek olarak, MACD satıcılar için de bir tercih gösterdi. Ancak, ADX seviyesi zayıf bir yön eğilimi sergiledi.

EOS

11 Ekim’den bu yana, fiyat kuzeye doğru giden iki paralel çizgi arasında hareket ederken, EOS fiyat hareketi yükseliş eğilimine girdi. Kripto para birimi, sırasıyla aylık ve haftalık %15,2 ve %12,2 yatırım getirisi kaydetti. Sonuç olarak, EOS 9 Kasım’da yedi haftanın en yüksek seviyesine ulaştı ve paralel çizgiler arasında geri çekildi.

Altcoin 24 saat içinde %3,1’lik bir artış gördü, teknikler ise yakın vadede alım gücünün azaldığını ima etti. Yazım zamanında, EOS 5,261 dolardan işlem görüyordu.

RSI 11 puan düştü ve güneye bakarak yakın vadede alım gücünün azaldığını gösteriyor. Ayrıca, DMI satın alma gücünü gösterdi ancak DI çizgisi aşağı bakarken yükseliş momentumunda olası kolaylığa işaret etti. Ek olarak, AO kırmızı sinyaller verdi ve önceki gözlemlerle uyumlu hale getirildi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin