En iyi Cardano sahipleri birikim yapmaya devam ediyor! ADA fiyatına ne zaman yansıyacak?
En iyi Cardano sahipleri birikim yapmaya devam ediyor! ADA fiyatına ne zaman yansıyacak?

En iyi Cardano sahipleri birikim yapmaya devam ediyor! ADA fiyatına ne zaman yansıyacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano’nun (ADA) benimsenmesindeki kullanıcı etkinliği son birkaç ayda rekor seviyelere ulaşarak önemli bir rol oynadı. Santiment Feed tarafından yayınlanan bir blog gönderisine göre, 10.000 ilae 100.000 ADA arasında tutan adreslerin sayısı artmaya devam ediyor. ADA’nın toplam arzının %6’sından fazlası bu kategorideki kullanıcılar tarafından son beş hafta içinde toplandı. Diğer taraftan 100.000 ile 1.000.000 Cardano kripto para birimine sahip olan adresler, son üç ayda %37’den %17’ye düştüğü için aynı ivmeyi koruyamadı.

Cardano ADA fiyat hareketi

Cardano‘nun devasa fiyat dalgalanması, Eylül 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,09 dolara (ATH) ulaştığından olağandışı bir faaliyete neden oluyor. Destekçileri tarafından “Ethereum Katili” lakaplı popüler akıllı sözleşme platformu Cardano, yerli kripto para birimi %70,2’nin üzerine düşerek 3.09 dolarda zirveye ulaştığından bu yana düşüşü sürdürüyor.

https://twitter.com/santimentfeed/status/1496391147782291457

Büyük düşüşün çoğuna, Fed’in Mart 2022’de yürürlüğe girmesi planlanan faiz oranı ve Rusya ile Ukrayna arasındaki artan gerilim de dahil olmak üzere bir dizi faktör neden oldu. Bununla birlikte, yatırımcılar, kripto paranın olağandışı bir şekilde benimsenmesiyle sonuçlanan düşüşe karışık tepkiler vermeye devam ediyor. 10.000 ile 100.000 ADA coin tutan adres sayısında artış olurken, 10.000 ile 1.000.000 token tutan kullanıcı sayısı düşüşte.

ADA fiyatı ne zaman yükselişe geçecek?

ADA fiyatındaki düşüşün ardından, kripto paranın FTX ve DYDX kripto para birimi borsalarındaki ortalama saatlik fonlama oranının yakın tarihli bir analizi, birkaç yatırımcının bir aydaki en yüksek oranda satış yaptığını gösteriyor. Benzer bir eğilim, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’de de gözlendi ve yatırımcılar ADA için yoğun bir şekilde şort ticareti yaptığı anlaşılıyor.

Negatif fonlama oranı, yatırımcıların çoğunluğunun ADA fiyatlarının daha düşük düşmesini beklediğini gösterse de, çoğu zaman bu pozisyonlar Cardano’nun fiyatının yükselmesine neden olabilir. Böylece bu durum büyük bir likidasyona neden olabilir. Ayrıca, en az 100.000 dolarlık yüksek işlem hacimleri, ADA fiyatlarının yeniden yükselmesine katkı sağlayabilir.

Santiment verileri şu anda yalnızca birkaç 100.000 dolar ve üzeri işlemin gerçekleştirildiğini bildiriyor. Yine de Cardano ekibi değerli girişimleri uygulamaya devam ettikçe önümüzdeki günlerde daha fazlasının gerçekleşmesi bekleniyor.

Crypto Capital Ventures’ın (CCV) sahibi Dan Gambardello, ADA’nın yakında tekrar yükselişe geçeceğini paylaşmıştı. Elde edilen kaynaklara göre, 10.000 ile 1.000.000 ADA arasında tutan Cardano sahiplerinin sayısı Aralık 2021’den bu yana % 15.000 arttı.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin