Dikkat çeken rapor: Cardano piyasanın geri kalanından ayrılıyor olabilir!
Dikkat çeken rapor: Cardano piyasanın geri kalanından ayrılıyor olabilir!

Dikkat çeken rapor: Cardano piyasanın geri kalanından ayrılıyor olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto analiz platformu Santiment’in bugün paylaştığı bir tweet’e göre, Cardano ağının yerel tokeni ADA, kripto piyasasının geri kalanından yükseliş eğilimi gösterecek şekilde ayrılabilir.

Yazım sırasında, varlık son 24 saatte %11,89’un üzerinde arttı. Bugün erken saatlerde Santiment tweet’ine göre, 10.000’den fazla ADA tutan büyük ADA sahipleri, son 5 ayda cüzdanlarına 1.03 milyar ADA eklediler.

Santiment, “Cardano bu hafta bazı hafif ayrışma işaretleri gösteriyor ve piyasa değeri son 24 saatte %8,2 arttı. 10.000 veya daha fazla ADA tutan adresler, son 5 ayda toplu olarak 1.03 milyar (%3.3 daha fazla kripto para) ADA biriktirdi.”

https://twitter.com/santimentfeed/status/1640980560008081408

Varlığın tüm zamanların en yüksek seviyesine doğru ilerlediğini iddia eden Santiment’e göre, bu adresler şu anda 32 milyardan fazla ADA’ya sahip.

Takip edilmesi gereken Cardano gelişmeleri

Cardano ağının bu yıl önemli gelişmeler kaydettiğini belirtmekte fayda var. Ocak ayında, Cardano’nun aşırı teminatlandırılmış dolara sabitlenmiş stablecoin’i Djed piyasaya sürüldü ve ağın merkezi olmayan finans ekosistemine önemli bir hacim getirme sözü verdi.

Ardından, Djed piyasaya sürüldükten birkaç hafta sonra, Cardano araştırma ve geliştirmeden sorumlu ekip olan Input Output, SECP yükseltmesini başarıyla gerçekleştirdiklerini açıkladı. Önceki bir raporda vurgulandığı gibi, zincirler arası merkezi olmayan uygulama (DApp) geliştirme için ağın birlikte çalışabilirliğini büyük ölçüde geliştirir.

Tüm bunların arasında, bir kripto ekosistem oluşturucu olan dcSpark, yakın zamanda blok zincirine hesap soyutlamayı getirme planlarını açıkladı. Açıklandığı gibi, diğer şeylerin yanı sıra kullanıcılara cüzdan kurtarma konusunda esneklik sunan akıllı sözleşme cüzdanlarının oluşturulmasına izin verecek ve kripto kendi kendini saklamanın en büyük sıkıntılarından birini ele alacak.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin