Cardano patronundan Musk'a destek!
Cardano patronundan Musk'a destek!

Cardano patronundan Elon Musk’a destek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Twitter yönetim kuruluna, hissedarlar tarafından Elon Musk’ın teklifini kabul etmesi için baskı yapılıyor.

Twitter yönetim kurulunun Elon Musk’ın Twitter teklifini tamamen reddedeceği yönündeki spekülasyonlara rağmen, son raporlar firmanın mikroblog platformunun %100 hissesini Tesla CEO’suna satmayı ciddi olarak düşündüğünü gösteriyor.

Bugün bir Wall Street Journal (WSJ) raporuna göre, Twitter yönetim kurulu kendisiyle görüşmelere başladı ve mikroblog platformunu Musk’a satmanın artılarını ve eksilerini düşünüyor.

Raporda, yönetim kurulunun Tesla patronunun geçen hafta şirketin hissedarlarını 43 milyar dolarlık teklifinin finansman detaylarıyla etkilemesinin ardından anlaşmayı düşünmeye başladığı belirtildi.

Teklifinin finansman detaylarını pay sahiplerine açıklamasının ardından, fırsatın kaçırılmaması yönünde çağrıda bulunulan şirket yönetim kuruluna çağrı yapıldı.

WSJ raporunda, kurulun Musk’ın teklifini ciddi olarak değerlendirdiğini ve bu hafta sonundan önce yanıtını verebileceğini belirtti.

Hiçbir karar alınmadı

Twitter yönetim kurulunun teklif konusunda üyeleriyle görüşmelere başlamasının, mikroblog platformunun Musk’a satılacağı anlamına gelmediğini belirtmekte fayda var.

Şirket, Tesla yöneticisi tarafından yapılan 43 milyar dolarlık teklife dayanarak şirketi Musk’a satıp satmayacağını analiz ediyor.

Musk’ın Twitter teklifinin duyurulması sırasında Tesla CEO’sunun en iyi ve son teklifi olarak hisse başına 54,20 dolarlık bir teklif teklif ettiğini hatırlayın.

Musk’ın hisse başına 54.20 dolar ödemeye istekli olduğu konusundaki ısrarı, yönetim kurulunun Tesla patronunun teklifini artırmasını büyük olasılıkla isteyeceğinden, anlaşma müzakeresindeki engellerden biri.

Kurul, Musk’ın teklifini değerlendirmenin yanı sıra, Musk’ın anlaşmayı riske atabilecek herhangi bir soruşturma altında olup olmadığını da düşünüyor.

Cardano patronunun tepkisi

Bu arada, Twitter yönetim kurulunun Musk’ın teklifini değerlendirdiği raporlarının ortaya çıkmasından birkaç dakika sonra, Cardano (ADA) için araştırma ve geliştirme yapmaktan sorumlu şirket olan Input-Output Global’in (IOG) CEO’su Charles Hoskinson haberlere tepki gösterdi.

Daha önce merkezsiz bir sosyal medya platformu geliştirmek için Musk ile işbirliği yapmak istediğini öne süren Hoskinson, Twitter’da bir gif paylaşarak anın tadını çıkardığını ve geliştirme konusunda gerçekten rahat olduğunu belirtti.

Musk’ın Twitter’ı satın almaya hazır olmasının nedenlerinden biri, platformda özgür konuşmayı teşvik etmek ve aynı zamanda kötü niyetli kişiler tarafından kripto para birimi yatırımcılarını dolandırmak için benimsenen spam botlarını ortadan kaldırmaktır.

Musk kısa süre önce, teklifi kabul edildiğinde Twitter botlarına ve yaratıcılarına karşı bir savaş açacağını ve böylece platformu kripto para yatırımcıları da dahil olmak üzere herkes için güvenli hale getireceğini açıkladı.

Hoskinson, kripto dolandırıcılığı vakaları azaltılacağından, teklifin onaylanmasının kripto para birimi endüstrisi için bir kazanç olacağına inanıyor ve bu da endüstriyi küresel düzenleyicilerin iyi kitaplarına koymaya yardımcı olacak.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin