Cardano neden diğer kripto para birimlerine karşı avantajlı durumda?: Ünlü isim açıkladı
Cardano neden diğer kripto para birimlerine karşı avantajlı durumda?: Ünlü isim açıkladı

Cardano neden diğer kripto para birimlerine karşı avantajlı durumda?: Ünlü isim açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son zamanlarda, kripto etkileyicisi “Coin Bureau” Cardano’nunn ($ ADA) neden kripto portföyünün bir parçası olduğunu açıkladı.

YouTube kanalı “Coin Bureau” da yayınlanan bir videoda kanalın 681.000’den fazla abonesine geçen yazdan beri Cardano’nun ADA tokenini satın almaya başladığını söyledi. O zamanlar ADA 0,08 dolar civarında işlem görüyordu.

Neden Cardano

Ayrıca Polkadot gibi, “Cardano’yu Ethereum’da herhangi bir terslik olması durumunda öncelikle bir hedge olarak gördüğünü” ve “Cardano’nun araştırma ve geliştirmeye yönelik meslektaş değerlendirme yaklaşımının büyük bir hayranı” olduğunu belirtti.
Superbahis
Ardından, Cardano’nun şu anda Ethereum veya Polkadot kadar çok uygulaması olmasa da, büyük ve tutkulu bir topluluğa sahip olduğunu söyledi:

“Sorun şu ki, Cardano’nun blok zinciri üzerinde çalışmak için Polkadot kadar can atan geliştirici sayısı yok. Daha da önemlisi, Cardano, akıllı sözleşme işlevini gerçek dünya ortamında Polkadot’un Kusama (KSM) ile yapabildiği gibi test edemez …

“Cardano’nun Polkadot ve diğer kripto para birimlerinin çoğunda sahip olduğu büyük bir avantaj, Cardano topluluğunun boyutu ve katılımıdır. En çok görüntülenen videolarımdan bazıları Cardano hakkında ve Charles Hoskinson’ın YouTube kanalı benimkinden daha hızlı büyüyor gibi görünüyor.”

“Dolaşımdaki tüm ADA’nın% 60’ından fazlası aynı zamanda yaklaşık 2.500 stake havuzunda kazanıyor. Cardano’nun Polkadot kadar konuşlandırmayı bekleyen dApp’leri olmayabilir, ancak muhtemelen onları kullanmak için bekleyen milyonlarca insan var.”

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin