Cardano mevcut seviyelerden geri dönebilir! İşte nedeni
Cardano mevcut seviyelerden geri dönebilir! İşte nedeni

Cardano mevcut seviyelerden geri dönebilir! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano (ADA) fiyatı, popüler analist Peter Brandt ve Dan Gambardello tarafından daha önce tahmin edilen 0,33 dolarlık seviyeden yükselişe geçti. Ayrıca kripto borsası Coinbase, müşterilerinin %91’inin son 24 saat içinde ADA satın aldığını kaydediyor. Cardano (ADA) fiyatı, %5’in üzerinde artışla 0,35 dolara yükseldi.

ADA yükseliş momentumu yakaladı mı?

Cardano’nun fiyatı Mayıs ayından bu yana 0,42 ila 0,55 dolar aralığında işlem görüyor ve yatırımcılar Vasil güncellemesinin ardından önemli bir fiyat hareketi göstermiyor. Bununla birlikte, ADA fiyatı tarihsel olarak her hard fork’tan sonra düştüğü için, yatırımcılar Vasil hard fork’undan sonra bir düşüş beklediler.

Cardano (ADA) 1-Hr Timeframe

Bu arada, popüler teknik analist Peter Brandt, Cardano’nun (ADA) “azalan üçgen” desen oluşumu nedeniyle düşebileceğini belirtti. Crypto Capital Venture’ın kurucusu Dan Gambardello, Cardano topluluğunun her iki senaryoya da hazırlanmasını önerdi. ADA fiyatı muhtemelen 0,33 dolara düşecek ve bu seviyeden toparlanacak.

10 Ekim’de Cardano fiyatı 0,42 dolar destek seviyesini kırdı ve 0,33 dolara hızla düştü. Ancak, Peter Brandt ve Gambardello’nun önerdiği gibi ADA fiyatı toparlandı.

Son 24 saat içinde Cardano fiyatı 0,33 dolardan toparlanarak %5’in üzerinde bir artışla 0,35 dolara yükseldi. İşlem hacmi sadece %3 arttı. Bu arada Coinbase, müşterilerinin %91’inin son 24 saat içinde ADA satın aldığını bildirdi. Bu nedenle, Coinbase’deki ticaret faaliyetindeki artış, yükseliş görünümüne işaret ediyor.

Ancak, teknik göstergeler geri dönüş sinyalleri vermiyor. 1 günlük zaman diliminde EMA-20, EMA-50’nin altına düşmeye devam ediyor. Ayrıca, RSI 27’de aşırı satım bölgesinde işlem görüyor.

Öte yandan balinalar, Cardano’yu (ADA) daha düşük fiyat seviyelerinde biriktirmek için dipten satın alma fırsatını kullandı. WhaleStats’a göre Cardano, son 24 saatte en iyi 2000 BSC balinası arasında en çok kullanılan akıllı sözleşmelerden biri. Ayrıca son 24 saatteki en büyük 4000 BSC balinası arasında işlem hacmi bakımından ilk 10’da yer alıyor.

Cardano’nun gelişmeleri ve zincir aktivitesi

Yatırımcılardan ve balinalardan gelen talebin yanı sıra Cardano zinciri de büyük bir hareketliliğe tanık oluyor. Bir Cardano NFT projesi olan Ape Society, son 24 saatte 15.000 ADA taban fiyatına ulaştı. Ayrıca Citadoc, platformunda ilk ADA işlemini duyurdu.

Başka bir proje olan Cardano DEX AdaSwap, 28 Kasım’da ana ağda lansmanını duyurdu. AdaSwap ayrıca Aptos Layer-1 zincirinde çapraz zincire geçiyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin