Cardano metriklerindeki artış dikkat çekiyor! İşte ayrıntılar
Cardano metriklerindeki artış dikkat çekiyor! İşte ayrıntılar

Cardano metriklerindeki artış dikkat çekiyor! İşte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – GitHub tarafından elde edilen verilere göre Cardano, günlük geliştirme etkinliği açısından ilk üç zincir arasında yer alıyor. Cardano sürümleri ve günlük geliştirme raporları hakkında gerçek zamanlı güncellemeler sunmakla görevli bir Twitter hesabı olan Cardano Updates’in raporları bunu doğruluyor.

Pazartesi günü, 110 yazar tarafından 64 GitHub deposunda 555 işlem gönderildi. Elde edilen verilere göre 923.792 ekleme ve 258.667 silme işlemi gerçekleştirildi. Çeşitli anahtar yönetimi seçenekleri ve popüler donanım cüzdanları için destek sağlayan Cardano ile etkileşim için JavaScript SDK’sı 53 işlem gerçekleştirildi. Plutus üzerine kurulu Cardano blockchaini için Marlowe’un bir uygulaması olan Marlowe-Cardano da 53 işlem gördü. Marlowe, Cardano’daki finansal akıllı sözleşmelerden bahsediyor.

Cardano güncellemeleri

Yakın zamanda Cardano düğümü sürümü olan 1.35.4 yakın zamanda piyasaya sürüldü ve SPO’ların ona taşınmasıyla çekiş kazanmaya devam ediyor. Cardano’daki Layer 2 ölçeklendirme çözümü Hydra, 28 taahhüt gerçekleştirdi. IOG tarafından yayınlanan haftalık rapora göre Hydra, yeni yayın öncesi sürüm olan “Hydra 0.8.1″de yeni güncellemeler aldı.

Yeni sürüm, çeşitli düzeltmeler ve yeniden oynatma sunucusu çıktılarının kalıcılığının bir uzantısını (0.8.0 sürümünde tanıtıldı) içeriyordu. Ekim sonunda, API’de çeşitli değişiklikler içeren ve ayrıca Hydra düğümündeki hataları düzelten Hydra v.0.8.0 piyasaya sürüldü. Son olarak, ouroboros ağı 25 Github taahhüdü aldı. IOG tarafından sağlanan en son istatistiklere göre, 1.146 proje Cardano blockchain tarafından yürütülüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin