Cardano, kurumsal düzeydeki yatırımcılar arasında ilgi görürken Bitcoin ile yarışıyor
Cardano, kurumsal düzeydeki yatırımcılar arasında ilgi görürken Bitcoin ile yarışıyor

Cardano, kurumsal düzeydeki yatırımcılar arasında ilgi görürken Bitcoin ile yarışıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano’nun ADA’sı, son zamanlarda kripto dünyasını, Bitcoin ve hatta Ethereum’un uğraşmak zorunda kaldığından çok daha fazlasıyla ele geçiriyor.

Anketler ve raporlar, genel ankete katılan yatırımcıların yaklaşık %30’unun Cardano söz konusu olduğunda yükseliş eğilimi gösterdiğini ortaya koydu.

Cardano durmadan yükseliyor

Kapsamlı bir şekilde yürütülen ve analiz edilen yukarıda belirtilen raporlar ve anketler, Cardano’nun Şubat 2021’de 20 milyar dolarlık bir ticaret hacmini yakalayarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını ortaya koydu.

Bu başarı, Cardano’nun piyasa değeri itibariyle dördüncü sıraya kadar yükselmesini sağladı. Şimdi ADA 6. En büyük.

Aslına bakılırsa, ADA’nın son zamanlardaki kademeli ilerlemesi yatırımcılar ve kripto para birimi topluluğu için o kadar şok edici oldu ki Voyager CEO’su Steve Ehrlich, Cardano’nun geçici olarak Bitcoin’den daha iyi performans göstermesinin gerçekten de beklenmedik olduğunu iddia etti.

Steve, diğer kripto para birimlerinin nasıl tepki vereceğini ve hangi yenilikleri ortaya çıkarabileceklerini görmek için sabırsızlanıyor.

Bitcoin hala en çok beğenilen

Cardano, hem popülerlik hem de ilgi açısından istikrarlı bir arza sahip olabilir, ancak çok sayıda üst düzey girişim fonu, ADA’nın gidecek uzun bir yolu olduğunu düşünüyor.

Yine de, dijital varlığın son zamanlarda elde ettiği başarı hafife alınmamalıdır. Aslında, belirli bir yatırımcı ADA için 1.200 $’lık bir teşvik çeki kullanmış ve genel yatırımının bir parçası olarak 40.000 $’dan fazla kazanmayı başarmıştı.

Sonuçta, tüm bunlar sadece kripto para birimlerinin giderek artan yaygınlığını vurguluyor ve çok sayıda kaynak, öngörülebilir gelecekte bu şekilde kalmasının çok muhtemel olduğunu belirtiyor.

Bununla birlikte, Bitcoin şimdilik endüstrinin tartışmasız kralı olmaya devam ediyor ancak ETH, DOT ve LINK gibi diğer popüler seçeneklerin yanı sıra ADA da son derece popüler olmaya devam ediyor.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin