Cardano kurucusu Hoskinson ve XRP topluluğu arasından yeni bir tartışma başladı!
Cardano kurucusu Hoskinson ve XRP topluluğu arasından yeni bir tartışma başladı!

Cardano kurucusu Hoskinson ve XRP topluluğu arasından yeni bir tartışma başladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano Kurucusu Charles Hoskinson ve XRP topluluğu arasında tartışma yaşandı. Cardano kurucusu ve XRP topluluğu karşı karşıya geldi. Charles Hoskinson, SEC hakkındaki argümanlarını büyük bir komplo olarak nitelendirdiğini belirtti. Hoskinson’a göre böyle bir durumun olması sektör için korkunç sonuçlar doğurabilir.

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile uzun süredir devam eden yasal savaşı konusunda Ripple (XRP) topluluğuyla çekişmeli bir tartışma başlattı.

XRP destekçileri daha önce SEC’de eski bir direktör olan William Hinman’ın görevdeyken Ethereum yetkilileriyle bir çıkar içerisinde olunduğunu öne sürmüştü. Elde edilen raporlar ışığında Hinman onlarla diğer kripto girişimlerinin temsilcilerinden daha fazla toplantı yaptı.

Cardano kurucusu neler söyledi

Sonuç olarak Cardano kurucusu, Cuma günü yayınladığı podcastte tüm yaşanan olayların komplo olduğunu ve XRP suçlamalarının yanlış olduğunu öne sürdü. Hoskinson şu ifadeleri kullandı:

“XRP TOPLULUĞU, SEC VE ETHEREUM’DAKİ İÇERİKLER ARASINDA BÜYÜK YOLSUZLUK OLDUĞUNA DAİR BU BÜYÜK KOMPLOYU BULUNMAYA ÇALIŞTI. BURADAKİ SORUNUN BU OLDUĞUNU GERÇEKTEN DÜŞÜNMÜYORUM.”

Bu yorumlar XRP topluluğu tarafından olumlu karşılanmadı @digitalassetbuy adlı bir kullanıcı, Hoskinson’ın “iyi bir adam” olduğunu düşündüklerini ancak mevcut XRP meselesi hakkındaki görüşünün yanlış olduğunu belirtti. Kullanıcı, hangi kısımların komplo, hangilerinin gerçek olduğu konusunda tartışmaya açık olduklarını kaydetti.

Bugün erken saatlerde Cardano kurucusu 16 tane tweet paylaştı. Hoskinson kripto topluluğunun ifadesine nasıl tepki verdiğine dair memnuniyetsizliğini kaydetti.

“Yolsuzluk iddialarını analiz etmenin, Ethereum’un da SEC tarafından dava edilmesi gerektiğini, ancak ilişkiler yüzünden olmadığını ima ettiğini”

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin