Cardano kurucusu Hoskinson, hangi kripto projesine övgüler yağdırdı?
Cardano kurucusu Hoskinson, hangi kripto projesine övgüler yağdırdı?

Cardano kurucusu Hoskinson, hangi kripto projesine övgüler yağdırdı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano (ADA) kurucusu Charles Hoskinson, rakip kripto para projesi Algorand’ı övmek için Twitter’da açıklamalar yaptı. Hoskinson’a göre Algorand mükemmel bir proje.  Hoskinson bu yorumu Input Output Global (IOG) eski Cardano Architecture Direktörü John Woods’un Algorand Vakfı’na Baş Teknik Sorumlu (CTO) olarak katılacağını açıklamasının ardından yaptı.

John Woods tarafından yapılan açıklama şu şekilde yer alıyor:

“Kariyerimde bir sonraki adımı atmaktan ve Algorand Vakfı’na CTO olarak katılmaktan heyecan duyuyorum. IOHK’da Cardano’nun inşasına katkıda bulunmak için harika zaman geçirdim. Hepimiz finansın geleceğini inşa ediyoruz.”

Hoskinson, Woods’a Cardano’daki katkılarından dolayı teşekkür etti. Gelişme hakkında yorum yapan Hoskinson, Woods ile IOG CTO’su olarak çalışmaktan keyif aldığını söyledi. Woods’un Algorand’ın CTO’su olarak işe alınmasından heyecan duyduğunu ve gelişmenin IOG ile Algorand Vakfı arasında gelecekteki işbirlikleriyle sonuçlanabileceğini de sözlerine ekledi.

“John’un bir CTO olarak adım attığını görmekten çok memnunum ve bu, gelecekteki işbirliği ve araştırma için birçok harika fırsat sunuyor. Algorand, olağanüstü insanlarla mükemmel bir proje” dedi.

Algorand’da Woods’un rolü ne olacak?

Woods’un Algorand Vakfı’nın CTO’su olarak atanmadan önce, Cardano’nun araştırma ve geliştirmesinden sorumlu firma olan IOG’da Cardano Architecture’ın direktörü olması dikkat çekici bir durum. Woods’un Algorand’ın CTO’su olarak atanması, onun teknik ortaklıklar, altyapı geliştirme, eğitim, geliştirici araçları ve katılımdan sorumlu yapacak.

Algorand dün yaptığı açıkla şu şekilde yer alıyor:

“[Woods] özellikle geliştirici UX’den gelen sorunları ortadan kaldırmaya, geliştirici eğitimi yolculuğunu netleştirmeye ve iyileştirmeye ve Algorand’da uygulama oluşturmak için araçlar ve kaynaklar eklemeye odaklanacak.”

Duyuruya göre Woods, Ocak ayında şirkete katılan Algorand CEO’su Staci Warden’a rapor verecek.

“John ile bu kritik liderlik konumunda, topluluğumuz için yapabileceğimizden eminiz. Teknik uzmanlığı ve harika ekipler oluşturma konusundaki geçmişi ve kripto ekosisteminde geniş çapta tanınıyor olmasından ve onu aramızda görmekten heyecan duyuyoruz.”

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin