Cardano kurucusu Hoskinson Ethereum'un son durumunu değerlendirdi!
Cardano kurucusu Hoskinson Ethereum'un son durumunu değerlendirdi!

Cardano kurucusu Hoskinson Ethereum’un son durumunu değerlendirdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, Ethereum’da başka işlem daha yaptı. Hoskinson Ethereum’un son durumuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Charles Hoskinson Ethereum’u nasıl değerlendirdiğini şöyle açıkladı:

“Aşılamayan çizgiler yoktur”

Buterin Ethereum ile ilgili tüm sorulara yanıt verdi

Bazı Cardano topluluk üyelerinin, Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin’i, solo doğrulayıcılar tarafından blokların sansürlenmesine müsamaha gösterilmesi gerektiğini sormuştu.

Bu haftanın başlarında Buterin, doğrulayıcıların inançlarıyla uyuşmayan işlemleri engelleyebilmesi gerektiğini söylerek yanıt vermişti.

Kesme veya sızdırma gibi önlemler yalnızca diğer insanların bloklarının kitlesel olarak yeniden düzenlenmesi için düşünülmesi gerektiğini belirtmişti. Buterin’e göre doğrulayıcılar, bloklarına hangi işlemlerin dahil edileceğine karar vermesi için gerekti.

Ethereum’un hisse kanıtı algoritmasına geçişinden sonra, doğrulayıcılar bloklarına işlem eklemekten sorumlu değildir. Gnosis’in kurucu ortağı Martin Köppelmann, böyle bir senaryoda doğrulayıcılara hoşgörü gösterilmesi gerektiğini savunarak Buterin’in düşüncesini paylaştı. Hoskinson, son zamanlarda Ethereum’a eleştirilerde bulunmuştu. Geçen ay, Ethereum topluluğunun Cardano’yu tartışmasının doğru olmayacağını vurgulamıştı.

u.today 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin