featured

Cardano kurucusundan topluluğu heyecanlandıran bir açıklama: Kasım ayında özel bir şey geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bu Kasım ayında Cardano topluluğunu bir sürpriz bekliyor olabilir.

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, bugün erken saatlerde yeni bir duyuruyla topluluğu heyecanlandırdı.

Cardano Hoskinson

Hoskinson, daha fazla ayrıntıya girmeden Kasım ayında “özel bir şeyin” geleceğini iddia ediyor.

Hoskinson, “Herkese İyi Haber!” ile animasyonlu bir GIF ekledi. Bu, 1999 animasyon TV programı Futurama’dan Profesör Farnsworth karakteri tarafından söylenen bir slogan. Bu animasyın, özellikle iyi bir şeyden bahseden herkes tarafından yaygın olarak kullanılır.

Cardano, çok beklenen Vasil yükseltmesini aylarca süren gecikmelerin ardından Eylül ayında kullanıma sundu.

Yükseltmeye kadar önemli bir ralli gören ADA, o zamandan beri herhangi bir ilerleme kaydedemedi. Popüler YouTuber Ben Armstrong ile yakın zamanda yaptığı bir sohbet sırasında Hoskinson, Cardano ağının Vasil hard fork’un piyasaya sürülmesinin ardından “bekle ve gör” aşamasında olduğunu söyledi.

Hoskinson, ortaklık tarafında (özellikle köprüler, standartlar ve sertifikalar söz konusu olduğunda) pek çok şeyin olmasını beklediğini iddia ediyor.

Hoskinson, metaverse deposunun, GameFi’nin ve takas edilemeyen token’ların blockchain’de bir araya gelmesinin “en büyük sürpriz” olduğunu söylüyor. “Uzayımıza birçok yeni oyuncu getirdi” diye de ekledi.

Cardano kurucusu, XRP konusundaki tutumunu netleştirdi

Hoskinson kısa süre önce üyelerinin SEC aleyhindeki iddialarını “büyük bir komplo” olarak nitelendirdiği için XRP topluluğundan tepki aldı.

Hoskinson, XRP hayranlarının açıklamalarıyla “suları bulandırdığını” ve endüstrinin Ripple’ı desteklemesini zorlaştırdığını yineledi. Tüm devlet kurumunu suç işlemekle suçlama yoluna gitmek istemediğini vurguladı.

Hoskinson ayrıca, çok ihtiyaç duyulan müttefikler kazanmak yerine bölücülüğü körüklediklerini iddia etti.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin