Cardano kurucusu güncellemeyle ilgili açıklamalarda bulundu! İşte detaylar
Cardano kurucusu güncellemeyle ilgili açıklamalarda bulundu! İşte detaylar

Cardano kurucusu güncellemeyle ilgili açıklamalarda bulundu! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, test ağıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Vasil yükseltmesinin gönderilmeye hazır olduğuna inanıyor. Cardano hisse havuzu operatörlerini bunu gerçekleştirmeye çağırıyor. Hoskinson’a göre, CIP’ler, Vasil hard fork’tan sonra Cardano’yu daha da iyi hale getirmeye yardımcı olacak.

Cardano (ADA/USD) kurucusu Charles Hoskinson, son birkaç gün içinde görüldüğü gibi çok önemli Vasil hard fork’unun etrafındaki gidişattan yakındı. Hoskinson, Cardano’nun test ağının kırılmadığını ve Vasil’in “gönderilmeye hazır” olduğunu belirterek iddiaları yalanladı.

Cardano güncellemesinde sorun var mı?

Geçen Cuma, Cardano ekosistemindeki bir geliştirici (aynı zamanda eski bir DPT) olan Adam Dean, Cardano test ağında bir hata sorunu olduğunu vurgulamıştı.

Hoskinson, canlı yayın oturumu aracılığıyla olanlardan duyduğu hayal kırıklığını belirterek, geliştiricinin yorumlarının ve hata sorunlarını vurgulayan videoların tamamen farklı bir şeye dönüştüğünü belirtti. Bu açıklamaların Cardano ekosistemi için özellikle yararlı olmadığını söyledi. Özellikle, 300’den fazla DPT’yi içeren bir çağrının ardından çıkan röportajlar ve videolar ile birlikte yol kararlaştırıldı.

Hoskinson, topluluğun Vasil yükseltmesini ertelemeyi seçebileceğini söylüyor. Eğer yol buysa, hard fork birkaç ay daha kapalı kalacak. dApps geliştiricilerinin güncelleme için beklediği bir yıldan fazla süreye eklenecek.

Hoskinson şu ifadeleri kullandı:

“Bunun gibi yerel etkinlikler, bize değişme ve gelişme şansı veren, öğretilebilir anlardır. Vasil’i birlikte bitirelim ve sonra daha yüksek bir yere geçelim ve projenin bazı orijinal sorunlarını birlikte çözelim”

Hoskinson ayrıca Cardano’nun iyiliği için farklı grupları bir araya getirmesi gerektiğine inanıyor.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin